Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka_niemezatka

myslicie ze damy rade nauczyc sie podobnego ukladu??

Polecane posty

Gość jasen układ nie jest trudny
tylko trzeba go troche pocwiczc

Gość driverkaa
nie widze w tym tancu nic przesadnie trudnego... ale mi osobiscie nie podoba sie jako pierwszy taniec

Gość lilka_niemezatka
a czemu ci sie nie podoba, ja nie chcialam nic z "z niespodzianką" przytulanca tez nie a walca nie umiemy i na lekcje nas nie stac dlatego troche zwyczajny troche smieszny uklad znalezlismy zeby wg niego sami w domu sie nauczyli pS. a co sądzicie o tych portkach panny młodej?

Gość szafa_gra
jeżeli Wy sami_z_siebie nie potraficie podobnego układu zatańczyć, tylko chcecie sie go WYUCZYĆ to po stokroć mówię NIE oglądałam wieeele filmików (i na żywo też kilka) par podobnie tańczących i zawsze widać która para zatańczyła swobodnie, na luzie, bo są tak super dobrani pod tym względem. Taka para w kazdym klubie do każdej muzyki mogli by odstawić podobne show, wtedy to się ceni i się podoba. Natomiast jesli chcą tak zatańczyć bo laska ma parcie na oryginalny taniec, bo naogląała sie hamerykańskich filmików i ona tez tak chce, to niestety widac to na pierwszy rzut oka, ze czuja się nieswobodnie, sztywno, młody ma kij w dupie, i wszystko jest na siłę. dodam jeszcze, że to NIE_JEST_ORYGINALNE, jest na siłę kopiowane, przez PM które na siłę chcą sie pokazać,nawet te barchanowe gacie ci nie pomogą. ORYGINALNIE to by było jakbys zatańczyła taniec tradycyjny np japoński, węgierski czy fiński - to by była nowosc ot co

Gość nie bede miala bo
o boze nie uczcie sie tego lepiej bo beznadziejnie to wyglada! i ten pan mlody widac ze drygu do tanca nie ma i pewnie na sile go uczyli ukladu i widac pelno sztucznosci, odradzam