Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy-28

mam zakodowane w głowie, nie jestem łatwy

Polecane posty

Gość chudy-28

Nie chcę zrobić nic czego mógłbym żałować i nie chcę aby jakaś kobieta z mojego powodu płakała , wiem o tym, że moje koleżanki z lat liceum lub z lat studiów traciły cnotę na własne życzenie z różnymi przygłupami , jakieś tam grillowanie albo imprezowanie , widziałem kobiety pod wpływem alkoholu jak się zachowywały , byly łatwe i chciały ale ja nie chciałem, nie chciałem jak powtarzam aby jakaś kobieta przeze mnie plakała , zastanawiam się czy prawidłowo postępowałem , nie chciałem żadnej wpadki , nie chciałem się wpakować na minę , ponieważ kobieta po alkoholu chciała mnie denerwowała, nie chciałem. Prawdopodobnie, gdybym chciał coś więcej to teraz miałbym rodzinę i dziecko do wychowania , póki co nadal jestem sam , mam 31 lat i nadal jestem wolny , nie jestem łatwy :)

Gość teżniełatwa
pozdrawiam:) też mam 31, też "nie jestem łatwa" ... no i myślę trochę tak jak Ty:) też się nie chciałam władowywać na miny, itp.;) ale my głupi byli, co? :)

Gość chudy-28
zwyczajnie nie chciałem, widzę teraz moje kolezanki z lat liceum albo z lat studiów, zaliczyły wpadkę , nie było żadnej miłości , to były wpadki i teraz się rozwodzą , nie chciałem tak żyć , obecnie nie znam żadnej kobiety, która jest w moim wieku wolna i bezdzietna , ubolewam nad tym :( zawsze marzyłem aby mieć i założyć własną rodzinę, chyba na zawsze zostanę starym kawalerem, moja wina - nie chciałem po alkoholu pójść na całość :(

Gość teżniełatwa
e tam, nie przesadzaj; jest PEŁNO wolnych kobiet w Twoim wieku, czy trochę młodszych, serio; pocieszam się, że paru facetów wolnych też zostało;) tylko powoli przestań się bać, zacznij się rozglądać bacznie i zobaczysz, na pewno sobie kogoś wypatrzysz;) ja mam nadzieję, że też :) tak naprawdę baliśmy się zupełnie bez sensu, teraz to widzimy - no to trzeba przestać się bać, no i bardziej odważnie sobie tego kogoś do pary szukać powodzenia :)

Gość nie ma takichhh
chudy-28 nie widzisz, że teżniełatwa na ciebie leci? można to przeczytać między wierszami, na co czekasz?