Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robusia

Szarpnełam sie dziś na Perfumy w DUglasie za 200 zł

Polecane posty

Gość robusia

Są boskie....Nigdy nie wydałam tyle kasy na jakiś zapach. Ten mnie powalił ,z wejścia skierowałam kroki do tej półki gdzie on stał .Przeznaczenie jakieś czy co?????I tyle kasy......Ale jaki zapach....

Gość robusia
Ciekawe,bo mi zazwyczaj cięzko wybrać dobrze leżący zapach dla siebie.Mąż od południa chodzi i wonia mnie .......mówi czym ty tak bosko pachniesz?????

Gość niech mnie ktoś zastrzeli
nigdy nie kupiłam tańszych perfum niż 500 zł więc nie rozumiem podniecenia :|

jaki? 200 zł za perfumy to nie tak wiele. idź do superpharmy może dostaniesz 30ml w promocji będzie za jakieś 100 zl.

dziewczynko (chyba sie znamy :P) jak mozesz cokolwiek kupowac i danym sklepie skoro robisz blad w nazwie tego sklepu?? skoro sie tam kupuje to zaewe zna sie nazwe i wie jak sie pisze :D a pozatym uwierz ze 200 zł. na perfumy to nie jest tak duzo.... chcesz miec efekt, zapłac za niego. no taka jest prawda, a nawet naprawde jak bylas i za tyle kupilas to gratuluje wyboru bo sama lubie od nich perfumki i wszystkie sa ładne, :-)

Gość a jaki to zapach

Gość robusia
Sorry za błąd w nazwie sklepu.Ja tam nie bywam,bo nie potrafię wybierać zapachów z takiej ilości.Tak mnie jakoś dzisiaj "pociągneło tam" i kupiłam, wypróbowałam sobie na dłoni,przeszłam po pasażu iszybko po niego wróciłam bo stały jeszcze dwa,a zapach utrzymuje się mocny do tej godziny i rozwija się rozwija.Jest naprawdę śliczny!!!!

Gość robusia
Do tej pory kupowałam przeważnie podróbki,lub zapachy w FM(mają dobre i długo pachną),ALE CO TAM DO CHOLERY PRACUJĘ TO KUPIŁAM NARESZCIE fajne perfumy i chyba starczą na długo bo zapach jest mocny,ale romantyczny i zmysłowy że hej.Jak się mojemu mężowi tak podoba to warto było

Gość robusia
Nawet córka sypneła komplement "co to za śliczny zapach" ciągnie się za tobą....

Gość llllllllssw
A co to za perfumy? Jak się nazywają?:>

Gość a jaki to zapach
ale jak sie nazywaja te perfumy??

Gość robusia
Wiem ze chcecie wiedzieć,tylko później będzie nim pachnieć co druga z was,choć to seria ponoć limitowana jest na rynku od 2004 r ale jak mi pani powiedziała jest wycofywana powoli ,choć sprzedaje się cudnie.

Gość a jaki to zapach
ta.. pewnie się gnojówką oblałaś i w żadnej drogerii nie byłaś.. żal ci dupę ściska, że innych stać na perfumy i dlatego nie chcesz powiedzieć :D

Gość ryrtuyrtuytgdf
:D Ja mam swoje perfumy i nie mam zamiaru ich zmieniać. Gadaj nazwę :classic_cool:

Gość robusia
Dla mnie 200 zł za perumy to dużo,ale już widzę że wystarczy kilka co ja mówię wystarczyły dwa psiknięcia i zapach się nie ulatnia tylko cudnie rozwija.Dostałam kiedyś w prezencie perfumy Givenchy,oryginalne ale na mnie po prostu śmierdziały ,no nie pasowały do mnie i trzymałay się może ze 4 godz.a wiem że tanie nie były,stąd moje obawy ze wywalę 2 stówy,apóźniej będę żałować.....a tu narazie miłe rozczarowanie.

Gość robusia
Kurcze po co te epitety,nie oblałam się gnojówką i żal mi dupy nie ściska,no moze trochę ale tylko dlatego że wywaliłam te 2 stówy.

Gość powiedz co to za zapach

Gość llllllllssw
Ja też już mam swój ulubiony zapach - Valentino Rock'n Rose, lubię też Dolce&Gabbana The One i nie zamierzam ich zmieniać na inne, więc podaj nazwę. Coś dziwnie się zachowujesz... Moim zdaniem kręcisz...

Gość robusia
Ale nie w błoto.

Gość robusia
Dobrze zdradzę nazwę,moze któraś je uzywa i powie mi czy tez jest nimi zachwycona. PLAESURES .....exotic

Gość robusia
No i co znacie ten zapach?????Jak wam się podoba?Miał go ktoś???

Gość llllllllssw
Ja go nie znam, więc nie mogę się wypowiedzieć

Gość robusia
Nazwę zdradziłam i jutro połowa z was poleci go kupić,a kupi napewno jak powącha.Nie róbcie mi tego !!!Ja kupię jeszcze sobie jedną buteleczkę na zapas,bo jak znikną to chyba się zapłaczę.

Gość mają go w FM

Gość bży
mają go w FM?

Gość podaj swoje wymiary w biuście
estee lauder, czyż nie? :) znam zapach, ładny, taki owocowy i soczysty, ale z pewną "głębią" (ale jednak niezbyt głęboką :P) przyjemnu dla otoczenia, podoba się facetom. ja wolę inne zapachy, ale myślę że to dobry wybór na lato :)

Gość robusia
No własnie ja takiego zapachu nie spotkałam jeszcze albo nie czułam na żadnej kobiecie.Powiem wam że chyba 15 lat spędziłam żeby trafić na taki właśnie zapach,wszystkie które używam sa w miarę fajne ale ten to jest to.....po prostu sexi

Gość sifkafghh
Chyba zdurniałaś! Myślisz, że ludzie swojego rozumu nie mają i kupią tylko dlatego, że Ty się nimi zachwycasz? Każdy ma własny gust i oczywiste jest, że dla Ciebie ten zapach może być piękny, a dla kogos innego koszmarny. A poza tym dzwi mnie ta obawa przed tym, że ktos jeszcze może miec taki sam zapach... Przecież to oczywiste, że nie tylko Ty go kupiłaś... Śmierdzi mi tu prowokacją, bo nie wierzę, że ludzie naprawdę mogą miec takie problemy...:o

Gość w doopie mam takie perfumy
leżą i nie używam....aż dziw,, ze ta Ci spasowały...no ale są gusta i guściki:o

Gość robusia
Tak Estee Lauder....Cudny na lato