Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spieler

Jak ,gdzie poznac kobiete?

Polecane posty

Gość spieler

Po 15 latach zycia i pracy za granica,wrocilem do Polski.Jestem przed 40-stka,kawaler,bez dzieci,bez zobowiazan.184 cm,normalnej budowy,ciemne wlosy(a raczej resztki wlosow:P) zawsze krotko ostrzyzone.Wynajmuje obecnie mieszkanie w wiekszym miescie i pracuje dalej w swoim zawodzie.Uwielbiam podroze (dwa razy do roku robie urlop - raz w europie,raz w polsce),jazde na rowerze,ksiazki,kino(zbieranie dvd to moje zboczenie),plywanie i przesiadywanie w dobrym pubie do poznych godzin nocnych przy piwie lub winie - choc to ostatnie naturalnie zmieni sie,gdybym kogos poznal .Pale ale ciagle rzucam,gotuje, nie sprzatam (ale moge zaczac;) ).Nigdy nie mialem miejsca ani czasu na kobiete moje zycia,ale teraz chyba sie starzeje i robie sentymentalny bo marzy mi sie zalozenie rodziny,po prostu.... Kolega polecil mi na poczatek to forum, ale jak przyczytalem pare topicow,doszedlem do wniosku ze chyba zartowal...No nie wiem,moze sie myle:) Z checia odpowiem na kazde pytanie:) Chetnie poznam ciepla,inteligentna kobiete,jest mi kompletnie obojetne czy samotna czy z dzieckiem. Pozdrawiam i polecam sie;)

Gość spieler
bo do tej pory miałem parę związków z facetami :)

Gość kolejne prowo
nie pękaj jednak, zaraz zleci się tu zestaw desperatek gotowych ulżyć w Twoich cierpieniach:P

Gość spieler
na glupkowate podszywy nie bede zwracal uwagi

Gość spieler
chyba masz racje,bo cos mi sie zdaje ze srednia wieku tutaj nie przekracza 16-stu lat.Z drugiej strony slyszalem juz wiele zlych opinii na temat portali randkowych,ze wielu oszustow i nieodpowiedzialnych ludzi. ale dam szanse temu portalowi,przynajmniej dzisiaj

Gość spieler
hm,naprawde nikt nie odpowie?

Gość spielerin
jesli masz ochote porozmawiac na gg to zapraszam5378565 aha i nie jestem zadna desperatka...

Obawiam się, że TO forum to ostatnie miejsce :( Równie dobrze i ja mogłabym tu znaleźć męża ;) Pozdrawiam i powodzenia! Spróbuj na ilove.pl, cafe.pl, i w REALU :)