Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały frajer

Kto zna firmę 4 people?!

Polecane posty

Gość mały frajer

pytanie do konkurencji, bylych pracowników i ludzi związanych z ludźmi tam pracującymi :) mam świetnego niusa :D

Gość mały frajer
a może ktoś jednak zna? :D

Gość nie jestem z krakowa
ja znam. taka z katowic?

Mam do czynienia z tą firmą. Na poczatku wszytko było O.K., miłe rozmowy dotyczące pozycjonowania strony www. Oferta wydała mi się atrakcyjna, chociaż nie była najtańsza, przedstawiłem frazy do pozycjonowania po czym okazało się, że lepiej byłoby je nieco zmienić gdyż są trudne do wypromowania i lepiej byłoby aby chociaż jedna z nich była łatwiejsza to szybciej osiągnę wysokie pozycje w Google. Tutaj jest haczyk gdyż szybko osięgnie się dobry wynik na mało używanych słowach kluczowych. Zapłacicie kasę za dobre pozycje ale efekt z tego żaden bo klienci tych słów nie używają albo używają mało. Ja o tym wtedy nie wiedziałem i po miesiącu na kiepskiej frazie byłem już w I dziesiątce. Dzisiaj tego błędu już nie popełnię. Mam też problem z wypowiedzeniem umowy którą chciałem wstrzymać z powodów finansowych. 4 people nie za bardzo chce skrócić umowny (7 miesięczny) okres wypowiedzenia, druga fraza która pozostaje do wypozycjonowania jest w 2 albo 3 dziesiątce i tyle. Uważajcie więc na to co mówią a co robią, nie podpisujcie dokumentów bez dokładnego przeanalizowania i nie zgadzajcie się na zmianę słó kluczowych pod pretekstem szybkiego wypromowania.

Mnie się z 4People współpracuje całkiem nieźle. Robią, co obiecali za tyle pieniedzy, ile obiecali. Wprawdzie nie wszystkie pozycje są takie, jak w umowie, ale to dlatego, że konkurencja jest duża. Taki lajf, po prostu. Na szczescie umowa jest tak skontruowana, że płacę tylko za te pozycje, które są osiągnięte, więc w sumei mała strata. Zgadzam się natomiast z przedmówcą: „nie podpisujcie dokumentów bez dokładnego przeanalizowania. Umowę zawsze trzeba pzreczytać, inaczej można się nieźle zdziwic. I faktycznie, okres wypowiedzenia jest długi, ale rozumiem to agencja ponosi koszta zwiazane z pozycjonowaniem, więc się musi zabezpiecyzc. Trudno zeby robili za frajer. Ci, co narzekaja na agencje seo (nie tylko 4People) to najczesciej ludzie, którzy nie czytaja tego co podpisuja i nie rozumieja usługi, którą kupują.

Gość gość
Nie polecam firmy 4people. Kasę biorą a wyniki pozycjonowania i tak są bardzo słabe. Nie mówiąc o jakiś dziwnych naliczeniach faktury. Na szczęści już z nimi nie współpracuje.