Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Absolwent liceum

Oddam swoją pracę maturalną za free

Polecane posty

Gość Absolwent liceum

witam dzisiaj przeszukiwałem komputer i znalazlem swoja prace maturalna z tego roku (2009). jej temat to "motyw pieniądza i jego wpływ na człowieka. omow temat na podstawie lektur i tekstów kultury" Jesli ktos chce to mu wysle na maila, tak więc jesli ktos ma taki sam temat to prosze o podanie swoich maili:) pozdrawiam:)

Gość Absolwent liceum
dlugo mnie tu nie bedzie wiec pisac! :))

Gość zacznij od tego
czy zdales ? :D

Gość Absolwent liceum
oczywiscie ze tak:) praca jest na 15 pkt:)

Gość
no nie mów :O ale z Ciebie chojniak :classic_cool:

Gość
c.h.o.j.niak tam jest: a wypikali :O doobra rzecz, trzeba miec gest kwiatek dla tego Pana 🌼 i wódki mu polać :classic_cool:

Gość Absolwent liceum
no wiedzisz:D zycie:) po prostu chce sie podzielic jesli ktos jest leniem i nie chce mu się pisac

Gość
ja sie jeszcze zastanowie czy stac mnie na taka burzuazje :classic_cool: szokująca--> motasz sie w zeznaniach :classic_cool: :( pisałaś w tym roku mature czy nie ? nowa jest chyba od jakis 3 lat dopiero ?

Gość
a w takim razie nic 🖐️ :( znamy sie z Twoim podszywem 🖐️

Gość
no jak Twoim to nie moim :P :classic_cool: ale wiecej szczegół nie pamietam, ciemno bylo 🖐️ :P

Gość
wydawało mi sie że rozmawiam z Tobą a jednak nie, chyba że tamten ktos to byłas Ty ? :O kurcze niebezpieczne to kaffe , za dużo anonimowosci :O od dzisiaj nosze tu przy sobie gaz pieprzowy 🖐️ :classic_cool:

fajne, ale ja wzięłam inny temate :O i chyba wolę napisać pracę sama :P

a wiecie co ja powiem? to zależy od egzaminatorów, jeden kupi se prace za 150 zeta i zda ją u jednego egzaminatora na 20 pkt a drugi kupi tą samą też za taką cenę a u drugiego egzaminatora będzie miał za nią 6 pkt :P egzaminator, egzaminatorowi nie równy taka prawda :P ja też mam pracę, miałam 10 pkt na 20 ale uważam, że się uwzięli na mnie :P

pewnie rozmawiałaś ze mną :) jak mogłaś mnie z kimś pomylić :( :( :( No też, ale te dziewczyny za bardzo 'wybitne' nie były. Ale moim zdaniem szkoda kasy, a one się tłumaczyły że nie potrafią pracy napisać.

Gość OLA43532
Mogę oddać kompletną pracę na temat : Portrety kobiet w literaturze. +bibliografia + plan ramow +cytaty + i cała kompletna praca:) Zdana na 16 pkt czyli 80 % gg: 4377645

Gość OLA43532
I jeszcze mam pracę , zdaną na 100 % na temat : Temat: Przedstaw sposoby wyrażania uczuć do kobiety w poezji twórców Pozdrawiam :) gg 4377645