Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googeeelee

Spotkanie z rodzicami dziewczyny

Polecane posty

Gość googeeelee

Witam. Otóż mój problem polega na tym, że tato mojej dziewczyny zaproponował żeby zabrała kogoś na kręgle, bo ma bilety no i dziewczyna zadzwoniła do mnie, a ja się zgodziłem. Więc wygląda to tak, że będziemy my i jej rodzice. Trochę niezręczna sytuacja i trochę się stresuje.. Może macie jakieś porady? Na dobrą sprawe jeszcze nigdy z nimi nie rozmawiałem no a teraz mamy spędzić ze sobą około 2 godzin..

Podejdź do tego ze spokojem,ja wiem,że to łatwo mówić,ale kiedyś takie spotkanie musi nastąpić,a więc spokojnie i na luzie,w końcu Cię nie zjedzą,powodzenia ;-)

Gość dellicj
nie stresuj się Tu będzie zabawa wiec nawet beda lepsze warunki do poznania się. A nie sztywna rozmowa przy rodzinnym obiedzie. Im wczesniej poznasz rodzicow tym lepiej;)

Gość googeeelee
No nie zdjedzą - wiem :-) Zawsze jak jestem u niej to siedzimy w pokoju i z rodzicami widzę się tylko przelotnie, a tu nagle takie coś wychodzi. Zastanawiam się w sumie jak będzie wyglądała nasza rozmowa. Jej tato należy do 'milczących typów', za to mama wydaje się dość wygadana i przebojowa ;)

TAAAAAA,ja jak miałam poznać moich ( już ) teściów,to miałam żołądek zawiązany na supeł i palpitacje serca,ale okazało się,że całkiem niepotrzebnie,będzie dobrze ;-)

Gość googeeelee
Wydaje mi się, że bardziej stresowałbym się gdyby to miał być jakiś oficjalny obiad czy coś w tym stylu.. A tak.. Dobra okazja do poznania się :-) Jak już mówiłem zastanawia mnie tylko jak może wyglądać rozmowa. No i jak to zawsze bywa w takiej sytuacji, czy uda mi się zrobić na nich dobre wrażenie ;-)

Po prostu bądź sobą i powinno być ok.,innej rady chyba nie ma,każdy musi kiedyś przez takie coś przejść,a jeśli mama twojej dziewczyny jest tak jak piszesz wygadana,to też może ułatwić rozmowę i jeszcze taki mały żart : strzeż się milczącego,diabli wiedzą o czym milczy ;-D

Gość googeeelee
Haha no żart dobry i na miejscu.. Zastosuje się do niego chyba ; D

Gość waiertka
ile masz lat

Gość googeeelee
Jeśli to ważne to 17:)

Gość colorminitor
a moim zdaniem, jej rodzice specjalnie wykombinowali taka sztuczke z kreglami hehe bo niby kogo moze zaprosic Twoja dziewczyna jak nie Ciebie? :) widac, ze chca Cie poznac na bardziej oficjalnej stopie niz tylko przelotne "dzien dobry" w domu :) spoko, spoko na moje sa pozytywnie do Ciebie nastawieni :) badz soba :) trzymam kciuki :)