Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szafirowe oczy

JEDNAK FACECI WOLA BRUNETKI, WYNIKI SONDAZY tak wskazauja

Polecane posty

JW w wielu sondazach, ankietach to wlasnie brunetki wygrywaja znaczna przewaga glosow. Pisze wlasnie prace z zakresu \"zachowan ludzkich i seksuologii\" i musze przegladac mnostwo sondazy, jak rowniez przeprowadzac je sama. A to jeden z setek: SONDA: Najbardziej podobają mi się kobiety o kolorze włosów... Ogółem oddano głosów: 2177 blond 505 23% czarnym 927 43% rudym 184 8% szatynki 561 26% Na 23 moich kolegow, 21 woli brazowe/czarne wlosy u kobiet. W 21. wieku blond juz nie kojarzy sie z czyms \"rzadkim\" czy \"szlachetnym\", tylko z czyms \"tanim i sfalszowanym\". Osobiscie jestem ciemna blondynka.

Gość byczekkk
zapytaj sie jeszcze o kolor oczu i skóry...

hehe to ogolnie przyblize, ze oczy niebieskie sa na rowni z brazowymi, natomiast o zielonych jakos "zapominaja" chyba. Kolor skory najbardziej pozadany to-lekka opalnizna/badz brzoskwiniowy. B.jasna i b.opalona -jest odrzucana.

Gość byczekkk
to mnie sie cos kiedys obiło o uszy na odwrót ze panowie wola wrecz porcelanowa cere, no ale ja tam wole wszystko oprócz zasyfionych murzynek :O

kolor włosów jest bez znaczenia liczy się ogólny look. W ogólnym rozrachunku i tak faceci nie parzą na kolor włosów.

kilka chwil---nie tak do końca masz rację... jeszcze miesiąc temy byłam blądynką a teraz jestem brunetką...twarz nie uległa zmianie:P a jednak będąc bląd częściej byłam nagabywana :O teraz rozpaczam, co ja zrobiłam :D :D :D

Gość fdgsdfgsd
leniwiec ty to zawsze bedziesz ta pokrzywdzona :D i nie watpie ze kiedys bylas blądynką.... i co za problem przefarbowac sie spowrotem?? bedziesz miała zajebiste odrosty jakbys na srodku miała łyse :classic_cool:

Zgadzam się z \"kilka chwil\". Liczy się ogólny look: bo co będzie jeśli kobieta z pięknym blondem będzie gruba a kobieta z piękną czernią na głowie będzie miała nieładną twarz? Kolor wlosów straci znaczenie. Wszystko musi się ładnie komponować. I tyle.