Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magaaaaaaaaaa

moja mala ma 4,5 mies no i nie wiem

Polecane posty

Gość magaaaaaaaaaa

czy moge juz ja na np. kolanach sadzac w pozycji siedzacej??????????

Gość pokemonn
też mam córcię w tym wieku tyle że ma 4 miesiące i z żoną sadzamy ją na kolana więc śmiało możesz

Gość magaaaaaaaaaa
aha dzieki:) a podajecie jej juz jakies nowe jedzonka?? np. sloiczki??

Gość pokemonn
jakieś tam słoiczki dostaje te gerber od 4 miesiaca no i wiem ze tarte jebuszko to napewno i herbatke z kopru

Gość a moze to
moja nie chciala lezec juz jak miala 3 mce i nie dalo rady klasc bo ona chciala siedziec i juz, darcie sie straszne, wiec wolalam ja lekko posadzic i trzymac na kolanach, przy oparciu niz mialoby mi malenstwo z placzu przepukliny dostac. a co dawalam pozniej, tak jak wyzej, sloiczki, jablko, ale tez sama gotowalam warzywka :)

Gość magaaaaaaaaaa
a moja mala wlsnie jeszcze sama sie nie podnosi;( ale czasem widze ze probuje nieco podniesc glowke

Gość a moze to
szczerze, nie martw sie za wczasu. kolezanki corcia do roku czasu sama lezala lub siedziala jak sie ja posadzilo , na lozku, i machala nozkami, bawila sie, gadala, smiala sie dziwila mi sie ze nie sadzam swojej jak ona, a moja od 3mca sie wiercila i nie dalo rady nie pilnowac jej od poczatku, wiec ciesz sie z ciszy i spokoju poki mozesz :) chyba ze bardzo sie martwisz to polec sie lekarki jakiejs