Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal888

Jestem niesmialy i brzydki /

Polecane posty

Gość Michal888

Czesc, nazywam sie Michal i mam 16 lat... Otoz jestem bardzo niesmialy wobec dziewczyn i do tego no nie owijajac w bawelne, jestem brzydki.. Ostatnio spodobala mi sie pewna dziewczyna, zapoznalismy sie, wszystko fajnie.. Pozniej gdy zaczelo sie robic cieplej wszyscy w calej grupie spotykalismy sie na boisku [ ona tez przychodzi ].. Po lepszym zapoznaniu uswiadomilem sobie ze cos do niej czuje... Tylko.. ja kompletnie nie wiem jak mam jej to okazac czy powiedziec... Prosze o jakas rade bo pozniej znowu bede zalowac ze nie sprobowalem , tak jak juz nieraz to bylo... ;(

Gość Michal888
na dodatek mam urazy psychiczne po tym jak koledzy z gimnazjum wkładali mi głowę do pisuaru :(

Gość Michal888
na dodatek tata wchodzi mi do wanny i karze szukać potwora z loch ness

Gość PrawdziwyMichal888
Wez czlowieku daj sobie spokoj ... Robisz z siebie idiote i myslisz ze jestes fajny podszywajac sie pod kogos? Rodzice powinni w ogole nie dawac Ci komputera, najpierw skoncz podstawowke;]

Gość h2o zgadnijcie kto
a ty gimnazjum :o

Gość no jest....
próbuj, nic nie tracisz, nie każdy jest piękny ale każdy zasługuje na uczucie

Gość Michal888
czasami lubię też rozebrać się do połowy, wątła klatę wysmarować cebulą i biegać tak po dworcu strasząc bezdomnych :(🖐️

Gość KOCHAM PEWNEGO MICHALA
:-) Michasiu..! badz po prostu soba, bo zadne zagrane podejscia nigdy nie zdaja egzaminu. jeszcze sie o tym przekonasz w zyciu, jakie wazne jest BYCIE SOBA..! :-)

Gość PrawdziwyMichal888
No dobrze, skoro juz bede probowac to jak mam ja przekonac do siebie?

Gość Michal888
wkładam sobie rękę do odbytu, tak daleko, jak to tylko możliwe a następnie z lubością ją wącham :classic_cool:🖐️

Gość Michal888
lubię też obwąchiwać odbyt mojemu psu, myślicie, że jak powiem o tym tej dziewczynie to na mnie poleci?

Gość PrawdziwyMichal888
piszę pod dwoma nickami i wmawiam sobie, że prowadzę dialog :O

Gość PrawdziwyMichal888
zawsze chodzę się opalac na plaże w pożyczonych od dziadka przedwojennych kalesonach do kostek :classic_cool:

Gość PrawdziwyMichal888

Gość Michal16
Czlowieku, daj sobie spokoj... Myslisz ze podszywanie sie pod kogos jest takie super? Ciekawe jak Ty bys mial problem i napisalbys na takim forum a ktos podszywalby sie pod Ciebie.. Na pewno nie bylo by Ci milo . Wiec nie rob drugiemu co Tobie nie mile.

no wlasnie musisz zrozumiec to, ze NIC NA SILE. albo cie zaakceptuje takim, jakim jestes, albo lipa.. Moj Michas zdobyl mnie tym, ze byl naturalny, byl soba, ale....on jest tez szalenie przystojnym facetem... ;-)

Gość PrawdziwyMichal888
nie umiem robić emotikonów a myślałem, że chociaż na forum dla pasztetów będę kól :O

Gość PrawdziwyMichal888
weekendami dorabiam sobie do kieszonkowego polerując starszym panom przestrzenie za napletkiem w toalecie na dworcu Pkp :classic_cool:

Gość michal zaczernij sie zanim ten
debil to zrobi

Gość Michal16
znam cały dekalog boży na pamięć i codziennie chodzę do kościoła z babcią . myślicie , że ją tym zdobędę? tzn. tę dziewczynę , nie babcię...

bo ja już sie zaczerniłam, wszystkie móżyny w okolicy są moje :classic_cool:

Gość Michal16
znam też na pamięć całego pana tadeusza a nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę :(

Gość Michal16
KOCHAM PEWNEGO MICHALA ... Dziekuje za te 2 krotkie, ale pomocne posty... na pewno sie przydadza... Na idiote podszywajacego sie podemnie nie zwracajcie uwagi... Jeszcze raz dzieki i dobranoc;)

michał, bądź prawdziwym mężczyzną , zaczernij się i zostań jednym z nas:classic_cool:

Gość Michal16
dobra, biere to na klate , ale z was cieniacy, zaraz sie zaczernię i będę tutaj guru , normalnie lepszy od jarka

Gość Michal16
jak na razie moje kontakty z dziewczynami ograniczają się do wąchania krzeseł na których siedziały , czasami czuc jeszcze zapach peezdy, wtedy trzema ruchami nadgarstka zapełniam moje wełniane majtki nasieniem :classic_cool:

podszywanie jest czeston fajne, ale, podszywaczu, w tym wypadku masz do czynienia z mlodym chlopaczkiem i moglbys odpuscic te smutne wulgaryzmy :-0 wez sie za jakichs cwaniakow i dupkow, a fajnego chlopaka oszczedz ;-)

Gość ten podszywacz
i tak jest monotonny i debilny ,jakies uposledzone biedne dziecko z deficytem miłosci i braku zainteresowania

Gość taka jedna piekna i zwariowana
jak na razie moje kontakty z dziewczynami ograniczają się do wąchania krzeseł na których siedziały , czasami czuc jeszcze zapach peezdy, wtedy trzema ruchami nadgarstka zapełniam moje wełniane majtki nasieniem ło kurrwa, dobre :D🖐️

Gość iiuiuoiuiuuouoiouuo
jak jestes nie smialy i chcesz cos zmienic to zajrzyj na www.lover.com.pl bo tak to za duzo pisania by bylo, moze co nie co ci rozjasni i sie dowiesz czegos ciekawgo