Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzom ciekawa

Czy faceci którzy wymagają połykania spermy połykają kobiece soki?

Polecane posty

Gość bardzom ciekawa

Gość przyjaciel na jednej nodze
Byle dużo soku z pipy, to jest ok :p

Gość Tak...o
Ja wylizuje swojej soczki. Nawet bym jej wylizal tylek ale ona nie chce

Gość bardzom ciekawa
Wylizał tyłek....o Boże, a właśnie miałam jeść obiad:(:(:(

Gość afdgdjkglsjfnbhfg
to smacznego :) ja dodam jeszcze, ze moj równiez lubi lizac moja dupcie :) i wsadzasz paluszki do niej ... chociaz mnie to w ogóle nie kręci... preferuję minetki :D

Gość afdgdjkglsjfnbhfg
wsadzać*

Gość ArturW
...tak, a czemu nie. przeciez kobiety sa czesto tak mega wilgotne, ze co zrobic przy minitce. no tylko polykac. nie wypada odmowic kobiecie i jej powiedziec, ze jestes mokra - to nie wylize cie. a co za problem... ja zone jak jezyczkiem piszcze to jest mega mokra, kiedys jej z pepuszka moja sperme wylizalem ,a po stosunku jej tez czasami myszelke jezyczkiem ochlodze...bardzo to lubi....

Gość jaaa20
no jak robi minetke to jasne,ze połyka soki i raczej to lubia,chociaz wiem ze niektórzy nie lubia robic minetki,tj masakra jak kobieta trafi na takiego faceta...moj to godzinami mógłby lizac moja cipke,wogole uwielbia ten zapach...czasami jak nie mam ochoty na minetke i wogole to wkładm palce do cipki ,maczam troche i daje mu wylizacmoje paluchy hehe...dupe tez mi oblizuj,wklada tam jezyk na makasa....mmm

Gość 35-...
Ja połykam i uważam, ze to najzupełniej normalna rzecz pod słońcem. Moja żona uwielbia, gdy się w nią "wsysam" ...:)

Gość jaaa20
kazda laska uwielbia,uwierz mi:)

Gość blondboard
Ja wylizuje ile się da liże i ssie łechtaczkę aż do orgazmu i w cale nie wymagam łykania spermy w zamian, ale kobiety tego nie doceniają, jak je się weźmie za łeb i pcha na kutasa to chyba wtedy wiedzą jak jest ich rola, kiedyś tak nie myślałem ale w życiu to zaobserwowałem.

Gość Damian 2010
Ludzie, czy wiecie, że nawet Pismo Święte mówi, że kobieta nie powinna bronić facetowi robienia minety przed stosunkiem ? Zaraz powiecie, że tworze, ale jest to ujęte w Pieśniach ( nie znam dobrze ) w bardzo poetycki sposób, tak aby dzieci nie zrozumiały. kobieta nie pownna oddalać męża, gdy ten chce całować jej ogród oliwny, czy jakoś tak...

Gość klecha
bo Pismo Święte jest mniej zaściankowe i mniej pruderyjne niż wszyscy postępowi na kafeee :P