Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagusia J.

dziewczyny, czy ktoras z Was zrobila pierwszy krok?

Polecane posty

Gość Jagusia J.

czesc dziewczynki. mam takie pytanko: czy ktoras z Was zrobila pierwszy krok w kierunku chlopaka i skonczylo sie dla Was zwiazkiem? ;) pytam bo trafilam w koncu na Pana moich marzen :P. dodam, ze jest bardzo niesmialy ale mimo wszystko daje mi wyrazne znaki i z tego co widze, ja bede musiala wziac sprawy w swoje rece ale sie boje :o :o

Gość Jagusia J.
u nas zaczelo sie podobnie ;). mamy jedno wspolne wyjscie, w planach wyjazd z ekipa ale chcialabym juz konkrety ;). choc wszyscy kaza mi byc cierpliwa bo ona ponoc poplaca :P

Gość taka sobie smutna mocno
ja zrobiłam i do dzis razem jestesmy:)

Gość cierpliwosc poplaca
jak sie czeka na emeryture

Gość Jagusia J.
chyba wole sprobowac niz pozniej mysle co by bylo gdyby ;)

Gość alinaaa222222
ja zrobiłam pierwszy krok...i byliśmy razem przez pół roku, później niestety wszystko się rozsypało, ale takie życie. Umiechnij się do niego i przebywaj w miejscach gdzie on jest. Dobrze by było jakbyście milei wspólnych znajomych;)

Gość kieruje nim chcica
Z tymi wspolnymi to nie radze bo na wlasnej skorze sie przekonalem ze jak zerwalem z dziewczyna to znajomi sie ode mnie odwrocili :( Najlepiej szukaj po PUBach, etc.

Gość Jagusia J.
mamy wspolnych znajomych, a raczej mam swietny kontakt z jego kumplami (choc nie wiem czy to dobrze bo moze pomyslec, ze sa dla mnie wszyscy na rowni, lacznie z panem X). wlasnie cala ekipa mamy zaplanowany wyjazd na lipiec i kto wie...moze tam cos zaskoczy? ;)

Gość kieruje nim chcica
tylko nie wróc z brzuchem :classic_cool:

Gość Jagusia J.
spokojna glowa :P

Gość cierpliwosc poplaca
Kumple maja plusy i minusy. Moze byc dobrze a moze byc bardzo zle. Jak masz taki uklad to do kumpli ladnie o pogodzie ale ani slowa na temat X No i wara im od Waszych prywatnych spraw.Ani slowa komentarza na jego /X/lub Wasz temat. Naprawde dobrze radze.

Gość Jagusia J.
masz racje, nie ma ich co wtajemniczac, zwlaszcza, ze oni jak mowia, wola sie nie wtracac. to juz nie nastoletni etap zeby cala paczka znajomych zyla zwiazkiem znajomej parki ;)

Gość ja rowniez zrobilam i...
jestesmy razem juz 2 lata:)

hehe ja zaczęłam :D i jesteśmy bardzo szczęśliwi :D jak jest ciekawy towar do wzięcia to nie patrz na nic tylko bierz ! :D

Gość Jagusia J.
dziewczynki, a robilyscie konkretne kroki jak propozycja wspolnego wyjscia albo odkrycie z uczuciami? i czy bardzo dlugo czekalyscie na efekty?;)

ja nie czekałam długo na efekty :D w końcu kobietki mają w sobie ten urok osobisty :P:P:P ehh, jestem taka szczęśliwa :)

Gość Jagusia J.
i jak tu nie ryzykowac ;). jak to mowia...szczesciu trzeba pomoc(badz tez podac reke;))

Gość ja rowniez zrobilam i...
ja sie odkrylam z uczuciami... troszke czekalam bo miedzy nami jest no nie mala ale tez nie wielka ale jednak roznica wieku. on nie byl pewny z tego powodu do przyznania sie do swoich uczuc i do zrobienia tego kroku...-jak mi pozniej powiedzial. ale ulozylo sie nam:) tzn nie pewny s powodu tej roznicy wieku:)

Gość Jagusia J.
aj...zaryzykuje, a co mi tam ;).. zwlaszcza, ze widze, ze on sie przymierza ale chyba nie wie jak to zrobic ;). mama i 3 przyjaciolki mowia, ze takie poczatki sa taaaakie slodkie ;)

Gość a ty nie wiesz ze koty
zycze powodzenia:) ale musisz przygotowac sie tez na to ze mozesz dostac kosza. faceci to dziwne stworzenia 🖐️

Gość Jagusia J.
wiem... boje sie jak nigdy w zyciu ale ta cholerna intucija (wiem, niektorzy w to nia nie wierza:) ) nie daje mi spokoju wiec sprobuje :). dzieki za slowa otuchy i pozdrawiam! :)