Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and5444

Dziewczyna się wstydzi wyznać miłosći co robic?????

Polecane posty

Gość and5444

Cześc ! mam problem spotykam sie z młodzsza dziewczyna o 2 lata i ona jest bardzo wstydliwa!Dowiedzialem się że ona się we mnie zakochała.Ona twierdzi ,ze to nie prawda.A ja widze że to prawda tylko ona sie wstydzi powiedzieć! co robić????

Gość joozio
zmadrzec. po co ma ci to wyznawac? spotykasz sie to dobrze. jak bedzie na to gotowa to sama powie

Gość jak zakładasz
dwa takie same wątki to nic dziwnego , że się wstydzi :classic_cool:

Gość and5444
Czemu nic dziwnego że się wstydzi??? możę jak ja pierwszy jej to wyznam to się przestanie wstydzić???

Gość nie wiadomo
wtedy ona cie może rzucić, nic nie gadaj lepiej :)

Gość joozio
mozesz jej wyznac, czemu nie. ale: - ona wyzna i tak wtedy gdy bedzie ona chciala, naciskanie = koniec zwiazku - moze sie wystraszyc po takim wyznaniu. jestescie w takim wieku (po pytaniach poznaje), ze macie na takie wyznania jeszcze czas. spotykajcie sie, chodzcie do kina, jezdzijcie w gory.. a na wyznania przyjdzie czas

Gość and5444
Ok tylko że ona mówi koleżance żeby mnie się spytała czy ja ją kocham czy ona mi się podoba.

Gość and5444
I Ja z nią nie jestem

Gość joozio
czlowieku. to powiedz tej kolezance, ze jest fajna. i bardzo ci sie podoba. nie uzywaj slowa "kocha", bo w tym wieku nie wiesz jeszcze co to znaczy. pozniej za jakis czas powiedz tej wlasciwej dziewczyni, ze masz bilety do kina na fajny film i czy nie chce sie z toba wybrac. albo, ze cos fajnego jest na miescie i ty sie tam wybierasz, i czy nie chcialaby sie wybrac z toba. to jest tzw. bezpieczne proponowanie randki. a pozniej zalezy od sytuacji. nie naciskaj. bedz zabawny, meski, pewny na spotkaniu. a pozniej jak zauwazysz, ze wszystko bylo ok spytaj sie czy jak znowu cos fajnego bedzie to czy by chciala sie z toba wybrac

Gość end
Dziś sie 0 5 z nią spotykam dostosuje się do waszych porad i napisze jak wypadło