Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 53535

dzisiaj w tramwaju siedzialam obok faceta, ktory gadal sam do siebie

Polecane posty

Gość 53535
ja to mam szczescie..

Gość a ja myslę że to tak
to jeszcze nic ja niedawno siedziałam w autobusie obok faceta który śpiewał: "Mój anioła głos..." A wcale anielskiego głosu nie miał ;)

To jeszcze nic!:D ja kiedyś siedziałam naprzeciwko chłopaka, który trzymał w rękach jakieś przejrzyste, plastikowe pudełko, dodam, że puste i gadał do niego :D Może miał tam jakieś niewidzialne zwierzątko...? Ja w każdym bądź razie nic tam nie widziałam :D:D

Gość a co pierdoła gadał
bez sensu, czy tak do rzeczy, bo kiedy włazła do tramwaju baba i zaczęła coś nawijać o grzesznym życiu księży, siusiak wie po co....

Gość 53535
a już miałam nadzieję że w koncu ktos mnie zacznie podrywac :o

A do mnie kiedys sie przysiadl jakis chlopak, ktory byl na kacu, opowiadal mi, ze jest fryzjerem z Irlandii, a potem zaczal spiewac i bardzo sie wczuwac, mial zamkniete oczy i wymachiwal rekami jakby byl gwiazda popu, hmm...

u mnie w mieści jest taka babka, co cały czas gada, że ją okradli, że wszyscy to złodzieje,a le chyba chora jest :D pompa z niej idzie równo xD

Gość 53535
jakis stary facet, gadal o pistoletach, zabijaniu grubasow, hitlerze, zniszczeniu galerii grunwaldzkiej, glosno chrzakal na caly tramwaj, mowil ze tramwaj za wolno jedzie i ze w motorach powinno sie instalowac silniki odrzutowe :S

Gość nvnvvvn
u mnie jedna gada intensywnie do siebie, a druga idac podnosi piapierki i wklada sobie wkieszenie

Gość chooj wam w dooope
A może to było w Krakowie? Tam dużo jest takich pojeebów, a poza tym "pachnie szczyną i historią" :P

Do mnie kiedyś pewna radosna pani w tramwaju mówila,że wyglądam jak dziwka,że powinnam obciągnąc teraz mojemu chłopakowi i żebym uważała na ciąże :classic_cool: Mojego faceta okreslila za to jako impotenta :D

Gość Mirek 2991
a po moim mieście chodzi taki menel Marianciu się nazywa i ciągle coś śpiewa ale nawet fajnie mu to wychodzi a brode ma jak Mikołaj

Gość gość
hehehe

Gość gość
Och, och, człowiek pewno rozmawiał przez telefon, nie zauważyłaś mikrofonu gdzieś ukrytego, i posądzasz że sam ze sobą gadał.

Gość gość
i z czego sie smiejecie? sami z siebie sie smiejecie. ludzie sa chorzy, a wy chyba tez, tylko dla was juz nie ma ratunku.