Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brangelina

Czy zadbany facet jest atrakcyjny?

Polecane posty

Gość brangelina

Hejka Gadałam dziś z kumpelą i pokłuciłyśmy się o to, czy więcej dziewczyn woli zadbanych facetów czy czy nie zadbanych. Nie mogłam dać za wygraną, więc pytam. Co lepsze? Typ kowboja, silny, męski facet nie używający dezodorantu, z flanelową koszulą rozpiętą a owłosionej klacie i trzydniowym zarostem? Czy może typ modnisia, w dobranych, modnych ciuchach, spryskany drogą perfumą, z zadbanymi paznokciami Jak sądzicie, którzy dla was są bardziej atrakcyjni?

Gość to mnie kręci
no mnie zdcydowanie kręcą męscy mężczyźni. dla mnie przesadnie zadbany chłopak ma w sobie coś gejowskiego... oczywiście nie mówię, że to musi być jakiś jaskiniowiec, co mnie zdzieli maczugą w głowę i zaciągnie za włosy do jaskini :D wiadomo chyba, o co chodzi.

i znowu perfuma prawie kazdy facet jest atrakcyjny, dla kogos, jak to sie czesto mowi banalnie, o gustach sie nie dyskutuje. ja chyba preferuje czystych, ogolonych troglodytow :classic_cool:

Gość rafaellino
wydepilowany. pachnący. czysty. umalowany, uperfumowany, uczesany, ufarbowany, ubrany w ciuchy od projektantów i nie wiadomo co jeszcze. jak ten: http://brunofilm.pl/ hahahaha :D joke ;) chociaż, chociaż... ;p

Gość ja lubie
najbardziej jak facet ma ogolone jajka, a tak to moze nawet smierdziec

Gość facet musi ...
miec jaja a reszta się nie liczy mam nadzieje że dobrze mnie zrozumieliście

Gość królowa karolajna
Tak na prawdę to zupełnie nie ma znaczenia, czy mężczyzna jest ubrany tak, czy inaczej, zadbany, czy nie. Liczy się wnętrze. Ładne ubranie nie zastąpi inteligencji czy poczucia humoru. Ja w ogóle nie patrzę na wygląd.

Gość Śmierdzieć
Osobiście nie mogłabym się przytulić do chłopaka, który na przykład się nie myje, albo nie używa dezodorantu... :/ Nie mówiąc już o czymś więcej! No przecież chłopak musi o siebie dbać! To jest brak okazywania szacunku wobec innych osób, które go otaczają!

Gość dziewczyna111
najlepszy typ posredni z trzydniowym zarostem , ale uzywający dezodorantu

też myślę, że najlepszy taki pół na pół :) czyli męski ale zadbany :D bo w prawdziwym życiu nie jest jak na filmach gdzie super przystojniak spoci się od pracy i polewa się wodą itp... chciałabyś żeby taki spocony poszedł do Twoich rodziców na obiad? spocony, śmierdzący z mokrymi śladami na koszulce? bleeeee.... :P :P :P

najlepej jakby ten pierwszy facet dbał o higienę i byłoby jużś super jakoś mnie nie pociąga taki goguś z wypicowaną grzywką, który boi się, zeby mu jej wiatr nie rozwiał

Gość Tajemnica z tyłu majtek
Twoje pytanie autorko jest pozbawione sensu i z góry skazane na niepowodzenie w odpowiedziach.

Gość Megafofer
Zdaje się że pytanie brzmi którego wolicie (oczywiście kolejny debilny temat) Wy zachłane laski chcielibyście ideała.A same jesteście idealne ?? Tego kwiatu pół światu 3/4 gówno warte.

Gość Falski
czyli facet musi pośmierdywać ?