Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbując życ

czy ktoś starał się wam za wszelką cenę rozwalić życie?

Polecane posty

Gość próbując życ

bo ja mam tak od lat, wiecznie znajdą się jakieś żmije, które pchają mi się z butami w życie chociaż ja ich nie chcę i na siłe starają się pod przykrywką przyjaźni lub innych sztuczek zjebać doszczętnie życie na razie na swojej drodze spotykam tylko takie oosby, które ciągle pode mną dołki kopią ja staram się z każdej strony żeby było ok, pomagam, doradzam a potem okazuje się, ze większość chcę mi tylko dopiec, doładować wylać swoją frustrację akurat na mojej osobie jak postępowac z takim intruzami? jak ich w miarę szybko rozpoznać? zanim znowu ktoś pod przykrywką znajomości, koleżaństwa, bliskoći stara się żeby mi jednak się nie powiodło? przestaj już całkiem wierzyć w "dobre zamiary" w większości ludzi na tym popranym świecie

Gość Kagiretka
Piękny wiersz :classic_cool:

Gość próbując życ
głodnego nie zrozumie najedzony biednego bogaty tak?

Gość nie straj sięolej wszystkich

Gość jak ktoś nie ma życia
no dokładnie jak komuś źle w związku, małżeństwie, koleżństwie i nuda go dopada i rozczarowanie to ludziom którym lepiej się układa zazdroszczą lub chcą by inni tak samo cierpieli life is brutal :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Do jak ktoś nie ma życia -----masz swiętą rację nie ma co robić to drugiemu w życiu bruzdzi byle tylko zniszczyc życie innym to żmije...

hehehe no bo to tak jest,ze jak chcesz kazdemu dogodzic to pozniej kazdy Ci noz w plecy wpycha...wiem to z autopsji....wiecej luzu i badz bardziej zołzowata/y a zobaczysz roznice....nie dawaj sobie wchodzic na glowe:P

Gość Karolinaaaa kolo ci sie urwalo
Zastanów sie czy tak do konca zawsze bylas ok wobec innych skoro kazdy Ci dokopuje. Cos w tym musi byc.