Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatlo gwiazg

odstawienie novynette i problemy zajsciem w ciaze

Polecane posty

Gość swiatlo gwiazg

Czy ktoras z was brala tabletki antykoncepcyjne novynette po ich odstawieniu miala problem z zjasciem w ciaze?ja lykalam je ponad 3 lata odstawilam je rok temu potem stosowalam stosunek przerywany czasem prezerwatywe.Jednak od 3 cykli staram sie o dziecko moj partner konczy we mnie.robilam badania hormonalne mam troche prolaktyne podwyzszona dostalam leki na jej zbicie.ginekolog sugeruje skoro tabsy odstawilam rok temu to na pewno nie maja wplywu na moaja plodnosc ja jednak mam mieszane uczucia na ulotce noynette jest napisane ze jednym ze skutkow ubocznych moze byc okresowa nieplodnosc co to znaczy?????????????????????????????????????

Gość ty tez jakas dziewna jestes
okresowa czyli w trakcie ich brania dlatego przez 3 lata ich stosowania nie zaszłas bo był to okres niepłodności

Gość swiatlo gwiazg
ty tez jakas dziewna jestes........czemu dziwna jestem??????topiki zaklada sie po to ba zasiegnac porady!!!!!!moze zle sprecyzowalam swoje pytanie.Chodzilo mi jak dlugo po odstawienie tabletek antykoncepcyjnych novynette mozna byc bezplodnym?slyszalam tez ze niektore dziewczyny w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsow zachodzily w ciaze jednak jak widac nie zawsze czy jest tu jakas kobieta ktora lykala novynette i potem miala problemy z zajsciem w ciaze?????

Gość sekret mnichan
ja bralam yasmin i w pierwszym cyklu po ich odstawieniu zaszlam w ciaze