Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oz kurcze pomylilam sie

Pomylka z luteina, co zrobic?

Polecane posty

Gość oz kurcze pomylilam sie

Pomylilam sie troche, i wzielam luteine o dwa dni za wczesnie, tzn mialam wziasc pierwsza tabletke dopiero jutro, a wzielam wczoraj;/ nie wiem co teraz zrobic, czy kontynuowac branie i isc wczesniej do lekarza, czy przerwac. Dodam ze zostala mi przepisana na wywolanie okresu aby moc znow zaczac brac hormony, cholera spieprzylam sprawe, bo oczywiscie w pierwszym dniu okresu musze zarzyc hormon, a oczywiscie okres wystapi o dwa dni za wczesnie;/ nie wiem co zrobic

przyjmiesz tabletkę w pierwszym dniu krwawienia niezależnie od tego kiedy ono wystapi - może wystąpić do 10 dni po odstawieniu, nikt nie powie Ci którego dnia u Ciebie a zdarza się, że znacznie później, jesli luteinę przyjmiesz przed owulacją a ta zostanie zblokowana i wystąpi po zakończeniu brania luteinywniosek: to, że się pospieszyłaś o 1 czy 2 dni i tak nie da Ci odpowiedzi kiedy nadejdzie krwawienie po odstawieniu

Gość o kurcze pomylilam sie
powiem moze jak wyliczyl lekarz, ostatni okres mialam 12, wiec nie wiem czemu wyliczyl ze mam wziasc piewsza tabletke 28? czyli w 16tym dniu cyklu, tyle ze ja ja wlasnie wzielam wczoraj i nie mam pojecia czy to cos zmienia, i czy ma na cos wplyw