Gość Shiela Napisano Czerwiec 27, 2009 Sytuacja jest taka.Pracuje,a w zasadzie mam praktyki w sklepie.Oprócz mnie jest tam kierowniczka i jeszcze jedna pracownica.Kierowniczka od początku nie była zamiła,ale teraz to juz jest straszne o wszystko ma pretensje każe mi coś zrobić robie to a ona za chwile mówi,ze źle i każe mi to poprawić..Wszystko co ja zrobie to według niej jest źle! Z pracownicą miałam dobry kontakt i tworzyłyśmy taki zgrany duet zawsze :) Ale teraz przez ostatni miesiąc horowałam i od innych osób dowiedziałam się że szefowa jest na mnie strasznie zła bo podobno ta pracownica powiedziała jej ,ze ja wziełam sobie wolne bo inaczej bym w szkole nie zdała i musiałam jeździć zdawać ! W poniedziałek wracam i cały dzięń będe sama z szefową i niewiem jak to będzie bo po pierwsze znowu tak jak zawsze będzie mną pomiatać! a po drugie będzie robić obrażoną mine :(( Co zrobić / Jestem nieśmiała troche i nie umiem tak jak niektórzy się bronić.. Jasię potem cały czas gryze tym :( Nie śpie po nocach i tp :( prosze o jakieś rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach