Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Shiela

Jak sobie poradzić w pracy z wredymi osobami.

Polecane posty

Gość Shiela

Sytuacja jest taka.Pracuje,a w zasadzie mam praktyki w sklepie.Oprócz mnie jest tam kierowniczka i jeszcze jedna pracownica.Kierowniczka od początku nie była zamiła,ale teraz to juz jest straszne o wszystko ma pretensje każe mi coś zrobić robie to a ona za chwile mówi,ze źle i każe mi to poprawić..Wszystko co ja zrobie to według niej jest źle! Z pracownicą miałam dobry kontakt i tworzyłyśmy taki zgrany duet zawsze :) Ale teraz przez ostatni miesiąc horowałam i od innych osób dowiedziałam się że szefowa jest na mnie strasznie zła bo podobno ta pracownica powiedziała jej ,ze ja wziełam sobie wolne bo inaczej bym w szkole nie zdała i musiałam jeździć zdawać ! W poniedziałek wracam i cały dzięń będe sama z szefową i niewiem jak to będzie bo po pierwsze znowu tak jak zawsze będzie mną pomiatać! a po drugie będzie robić obrażoną mine :(( Co zrobić / Jestem nieśmiała troche i nie umiem tak jak niektórzy się bronić.. Jasię potem cały czas gryze tym :( Nie śpie po nocach i tp :( prosze o jakieś rady...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować