Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

Jestem w ciąży w 8 miesiącu z żonatym facetem!

Polecane posty

Gość w ciąży

Co zrobic! powiedziec mu o tym?

Gość Nie jego zonie

Gość gosiekhjj
dobrze ci tak obys zostala sama

Gość hghgfj
teraz sobie o tym przypomniałaś? facet ma dzieci?

Gość Teraz
No raczej musisz mu powiedziec o tym...skoro ma zone a uprawial z toba sex mogl pomyslec ze sie mozeb tak stac ...a teraz mu o tym powiedz a nie ze zaruchał za przeproszeniem i zostaniesz sama z tym ...musi Ci jakos pomoc

Gość w ciąży
Musze mu o tym powiedziec, obawiam się tylko jego żony i reszty rodziny! Prosze pomóżcie

kobieto,skoro on o tym nie wie oznacza to ze nie jest Tobą zainteresowany. Domyślasz sie zatem ze jak mu powiesz to będzie to dla niego TYLKO informacja!

Gość sasssssss

Dziewczyno a na co liczylas uprawiajac sex z zonatym facetem? Ze jak bedziesz w ciazy to jego zona podskoczy z radosci i stworzycie kochajaca rodzine? Na jej miejscu najpierw dalabym w ryja tobie a potem jemu (moglaby byc odwrotna kolejnosc ewentualnie) Jestescie siebie warci Jesli to oczywiscie nie prowokacja:P Ale takie przypadki zdarzaja sie naprawde. Dziwek i chlopatasiow majacych rozum w majtkach nie brakuje.

oj dziewczyny, co jesteście takie beż uczuć i takie wulgarne??? Nie podoba wam się taka sytuacja, to się nie wypowiadajcie na ten temat. Dziewczyna zaszła w ciąże z żonatym i tyle!!!Może na początku nie wiedziała co robić, a teraz szuka pomocy, Moze nie chciała mu o tym mówić, a teraz czuje że musi??? Powiedz mu o tym, jak nie będzie wierzył to zrób badania na ojcostwo. Ale nie mow o tym jego żonie0-narazie nie mów.

Gość w ciąży
Wiadomo że nie! ona również jest w ciaży z trzecim dzieckiem! Co robic?

Kullla Ty już się na jakaś telenowelę nastawiasz?? Teraz nie mów żonie, rób badania! Niech sobie sama radzi jak żonatemu się wypięła.

nie słuchaj tych wszystkich ludzi pozbawionych uczuć a przede wszystkim rozumu!!!! Nie znają sytuacji a pier.....ą od rzeczy!!!! A może ona nie wiedziała,że facet ma żonę???Mało takich przypadków,że koleś obiecuje gwiazdkę z nieba, a później okazuje się,że ma zone i dzieci???

13:37 [zgłoś do usunięcia] w ciąży Wiadomo że nie! ona również jest w ciaży z trzecim dzieckiem! Co robic? Gdy jego żona pójdzie na urlop macierzyński :) :) to przy okazji weźmie pod opieke Twoje :D :D :D w końcu można coś wymyslec żeby się dowiedziała kto jest jego ojcem ;)

sugestia-----najpierw jeszcze raz dobrze przeczytaj mój nick, a później pisz. I na jaka telenowelę???? Psssss:D:D:D:D:D: oj dziewczyny dziewczyny. Żebyście wy nigdy się nie znalazły w takiej sytuacji!!!!

Gość w ciąży
Ja na prawde, prosze o poważną rade nie o żarty!

Kulaaa w takiej sytuacji znajdują się kobiety które zamiast głową myślą tyłkiem,mnie to nie grozi. Nie wiedziała że ma żonę...i teraz nagle przeprowadziła dochodzenie i wie o niej tak wiele?? Nie bądź naiwna.

Gość dziewczyna sama w ciążę nie
zaszła od faceta należą się alimenty i tyle i przestańcie ją wyzywać a jego rozgrzeszać wszyscy się głupio pytają czy nie wiedziała że on ma żonę do kurwy nędzy o fakcie posiadania żony powinien wiedzieć przede wszystkim mąż. Chciał facet zaruchać na boku to powinien być na tyle kumaty żeby się zabezpieczyć. Chyba wie skąd się dzieci biorą.

Kulaaa - piszesz, jakbyś sama była w takiej sytuacji i jej broniła. Ja pozbawiona uczuc nie jestem , wrecz przeciwnie - jestem wrażliwą osobą na cierpienie innych. Jednak nie popieram pustych idiotek, które wskakują do łóżka żonatemu facetowi. Mogły trochę pomyślec. Oczywiscie jeśli mają jeszcze choćby śladowe ilości mózgu w głowie.

facet ma kutasa i nim myśli, zarucha otrzepie, i pójdzie dalej. Kobieta musi natomiast mieć myślenie za siebie i za przyszłe potomstwo, a nie klepanie zdrowasiek i myślenie jakoś to będzie. Ja tego układu nie wymyśliłem , miejcie pretensje do Pana Boga.

Nie powiedziałam ze tylko ona jest winna! On jest tak samo winien jak ona, to oczywiste ale nie rozumiem po co poszła z nim do łóżka?? Jest takie powiedzenie JAK SUKA NIE DA TO PIES NIE WEŹMIE i to idealnie pasuje do sytuacji.