Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie polecacie

pytanie o wkłądki higieniczne - cienkie i trzymające się bielizny

Polecane posty

Gość jakie polecacie

Witam dziewczyny mam do was pytanie odnośnie wkładek higienicznych - jakich używacie?? Otóż ja nie przepadam za wkładkami, mam czasem problemy z infekcjami, tak więc wkładki nie są dobrym rozwiązaniem jak wiadomo, no chyba że byłyby jakieś upławy ale tego nie mam na szczęscie, ale czasem się zdaża że musze użyć, np. wyjazd, końcówka okresu, bądź przed okresem czasem zdażają się plamienia....i....mam taki problem że te wszystkie wkładki nie trzymaja się bielizny, mimo że jest to bielizna bawełniana, albo z jej przewagą....ja nie weim jak niektóre dziwewczyny chodzą z wkładkami codziennie, to jakiej bielizny używacie?? które wkładki są dobre żeby były przewiewne( bez tej folii) i trzymające się dobrze bielizny?? Ja zazwyczaj używam niebieskich deescreet, no ale nie trzymają się idealnie....kupiłam kiedyś ria bo chciałam wypróbować - te to po prostu masakra ....wczoraj będąc w sklepie kupiłam pomarańczowe bella - pisząc na nich przewiewne - więc było dla mnie jasne to, ze są bez folii- a tu niespodzianka:/ ja nie wiem jak mogą pisać że przewiewne, skoro tak na prawde nie są, a kurcze nie znam wszystkich rodzajów na pamięć;) Tak więc jakie polecacie?? ważne aby były cienkie, przewiewne i trzymające się bielizny, najlepiej bezzapachowe

Gość jakie polecacie

Gość używam wkładek na co dzień
kupuję bella panty intima, cotton 100%, bardzo cienkie, nie mają żadnej folii, nie narzekam. Dobrze się trzymają, często chodzę w stringach, a kupuję normalne wkładki, po prostu je tak zawijam.

Gość jakie polecacie
ok dzięki spróbuje tym razem zamiast deescreet;) być moze już takie kiedyś miałam, no ale nie pamiętam dokładnie, bo te na które się wczoraj nacięlam też kiedyś były i znowu mnie zmyliło hasełko "oddychające" a tu folia:/

Gość ghjkl
dziwne,ja używam deeskreet i uważam że to najlepiej się trzymające się bielizny wkładki

Gość A21
Naturella są świetne.

Gość audi A3
ja tez uzywam deescreet-tych nowych zapachowych i uwazam ze sa swietne. doskonale przylegaja do bielizny, cieniutkie, ze zapominam o nich:p

Gość jakie polecacie
hmmm to ja nie wiem czy ja jakieś dziwne majtki mam czy jak:/ To jakie wy nosicie??? Ja rozumiem że do tych sztucznych mogą nie przylegać, ale bawełnianych powinny się trzymać, a u mnie tylko niektórych się trzymają...

Gość brakCierpliwosci
moje sie tez trzymaja bielizny i zapominam ze je nosze:) uzywam deescreet

Gość nattt.
ale te bella intima panty są z folią od spodu;/ przynajmniej te air....czy jest któryś rodzaj bez foli?? Wypróbowałam naturella tych cieniutkich i są w sumie ok - lepiej się trzymają niż discreet, ten zapach w sumie mógłby być mniejszy, albo w ogóle zlikwidowany, ale przynajmniej nie podrażnia jak właśnie zapachowe inne typu carefree bądź descreet bryza itp.

Gość asia98.10
Ja belle albo discreet. ostatnio kupiłam naturelle ale jeszcze nie używałam ale mi sie wydaje ze są fajne