Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka to ja

kobiety ktore pozno dowiedzialy sie ze sa w ciazy -

Polecane posty

Gość calineczka to ja

12 tydzien :) a wy?

Gość ja w 3 tygidniu
ale jak to możliwe? nic nie czułaś?

Gość calineczka to ja
Nic a nic zadnych mdlosci piersi wrazliwsze ale to tak delikatnie a i okres mialam niereguralnie :) pozatym mam tylozgiecie lekarz mowil ze na ciaze male szanse mam. Oczywiscie ciaza mnie ucieszyla

Gość .....taaa
moja kumpela tez w 3miesiacu sie obudzila dopiero,ze cos z nia nie gra.A przez ten czas,pila i palila. jak wy mozecie byc tak glupie dziewczyny?????JJaakk?????

Gość bende mamą............
a co ja jestem w5 i tez pije i pale niebende sobie odmawiac:P

Gość to nic bo znajoma mojej
kolezanki dowiedziala sie ze jest w 7 miesiacu ciazy....byl to dla niej szok bo caly czas braa pigulki i nic sie nie spodziewala...oczywiscie caly czas kopcila jak smok. a dowiedziala sie przez przypadek bo wezwali karetke do silnego zatrucia pokarmowego bo ja bolal brzuch a tu sie okazalo ze jest w ciazy. ja nie widzialam tej laski ale jest podobno przy tuszy i nie bylo widac za bardzo brzucha... ja sama jestem w ciazy ale wiem od samego poczatku i nie wyobrazam sobie jak to moglo byc ze sie nie skapnela przez tyle miesiacy

Gość calineczka to ja
Nie pale i prawie wogole nie pije :) wiec rposze mnie nie osodac i wyzywac od glupich. Roznie w zyciu bywa falkt 7 miesiac to juz dziwne

Gość moja znajoma się dowiedziala
w 4 miesiacu. Tez paliła i piła. I co to za tekst "jak mozecie byc takie głupie" :D Głupota to jak ktos pali a wie ze jest w ciązy. A jak nie wie.. cóż, życie...

moja siostra o 2 ciąży dowiedział sie w 6 miesiącu, jak zaczela czuć ruchy dziecka. brała tabletki po pierwszej cięży, miałam miesiączke i cooooooo szok na wizycie u gina ze cięża, a widać to nie był wcale bo brzuszek jej zostal po poprzedniej