Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanieeeeee

Czy mowicie do swoich partnerow kochanie

Polecane posty

Gość Kochanieeeeee

Mam pytanie: czy wsrod rodziny, znajomych, przyjaciol mowicie do swojego faceta/ dziewczyny kochanie??? Np. kochanie, ale przeciez to nie byla Lidka. Kochanie, podaj mi ketchup. Kochanie, a pojedziemy jutro razem na zakupy?? itp.. Czesto uzywacie tego slowa "kochanie" ??

Gość ja mowie Michu
albo Zdzichu:D

Gość Kochanieeeeee
up

Gość zagadka....
oczywiście ze tak

Gość ja mowie do mojego Kochanie
albo Kotku;P

Gość A21
A ja mówię Skarbie albo Dziubku :P

Gość amarettoza
my mowimy, ale nie w kazdym zdaniu :D

Gość esska2
Nie, bo moja siostra mowi co 5 sekund kochanie do swojego faceta i brzmi to okropnie sztucznie, jakby specjalnie to robila, aby nikomu nie umknelo, ze ma faceta:D

Gość tggeg
Przy rodzinie, znajomych chyba raczej rzadko, chociaż zdarza mi się. Ogólnie jestem wtedy bardziej powściągliwa. Tylko między nami - bardzo często za to.

Nie mówię przy znajomych do chłopaka kochanie bo to zbyt intymne według mnie. A te tygryski kotki itp. strasznie głupio brzmią :P

Gość vods
mój się obraża jak do niego mówię po imieniu :D, ale tak przy obcych, np w sklepie to juz po imieniu, bo się ludzie dziwnie patrzą(zwłaszcza Ci starsi....)

Gość vods
a i żeby nie było- mówimy do siebie tylko "kochanie", bez żadnych skarbków i misiaczków;O

Gość Kochanieeeeee
tak sie zastanawiam. Ja swojemu nie mowie przy kimkolwiek "kochanie" ani on mi. Jakos tak niezrecznie sie z tym czuje (to jest zbyt intymne). Ale jak jestesmy sami to owszem :) A znowu moja siostra do swojego faceta co ktores zdanie tak mowi.... Ale on podobno tak lubi....

Gość JA MOWIE DO MOJEGO
"SIERSCIUCHU", A JAK CHCE GO WKURZYC TO MISIU. A ON DO MNIE "ZMORKO" A JAK CHCE MNIE ROZZLOSCIC TO "KSIEZNICZKO" ;)

Ja nie mówie przy rodzinie, po imieniu sie do Niego zwracam, bo misiaczki i kotki moim zdaniem brzmią śmiesznie i głupio :) Przy znajomycch nie mam oporów przed "kochanie"

Never. Nie przeszłoby mi przez gardło. Czasami mówię do niego "Misiu", ale to jak mnie wkurzy. Np. Jasne, Misiu, rób tak dalej. ;) Najczęściej mówię do niego jednak wkurzona: Jaśnie Panie, to znaczy: No tak, Jaśnie Pan by tego po prostu nie przeżył, jakby raz nie było tak, jak on chce, prawda?! (to juz jest wysoki stopień wkurwienia ;) )...czasem, jak mnie wkurzy, sugeruję mu, że jest wręcz Królem, czyli syczę: no tak, bo korona by ci z głowy spadła... :p :p ale Kochanie? nigdy :) :classic_cool:

Gość Kochanieeeeee
myslalam ze ja jedna taki outsider jestem

Gość kotka69
mówię :)