Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka wisienka skarbenka

Im dluzej lat zyje na tym swiecie tym bardziej watpie w ludzi!

Polecane posty

Z kazdym rokiem , ktory mi przybywa a mam juz 21 lat wyciagam zawsze wnioski, w tym roku sa one takie ze ludzie sie spodlili, juz nie istnieje cos takiego jak szczera milosc czy wiernosc chyba ze we wsiach zabitych dechami, tak tacy ludzie przezyli ze soba cale zycie w zgodzie i bez pieniedzy, zadnych pokus, nie bylo solarium, doczepianych wlosow, sztucznych cyckow, wielkich dekoltow a dziwke wiejska z dala sie rozpoznawalo. A co jest dzisiaj, ciezko zaufac, ja tak bardzo stracilam wiare w ludzi, jakie sa teraz szanse ze Twoje malzenstwo przetrwa? zaraz na horyzoncie pojawi sie lepsza, zabawniejsza ktora Ci uwiedzie mezczyzne, ludzie leca za kasa, za ubraniami, samochodami, jesli jestes gorszy zginiesz w tym swiecie! jestes niezauwazalny, brzydkie dziewczyny nie maja nawet szans sie przebic, bo juz najbrzydszy chlopak mysli ze zasluguje na pieknisie, nie chce mi sie nic juz wiecej pisac ani nie jestem brzydka ani biedna ale i tak nie czuje sie szczesliwa, chlopak mnie olewa, codziennie siedzi z kolegami, nie szanuje mnie...o dupe rozbic takie zycie..

bo to wina pieniądza - a raczej złej polityki związanego z pieniędzmi - czyli cały nasz system wartości i życia - dlatego wyzwalają się głównie cechy barbarzyńskie i nieludzkie...:)

Gość Są dobrzy ludzie ale tu na
kafeterii jest masa złośliwców i spierdolonych zjebanych charakterów.

jasne ze sa, ale mi chodzi o utrate pewnych zasad, brak moralnosci, dziewczyna moze miec dobre serce,ale i tak wybzyka ci faceta, facet tez cie bedzie kochal ale skorzysta..

Gość są dobrzy ludzie
nie przesadzaj , seks to nie cukierki a dobre dziewczyny też tak nie oddają się byle komu i byle gdzie.Tak samo dobry facet co ma wszystko nie będzie nic szukał na boku bo i po co.