Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfgsdgsd

Szok! I co nie łyso wam?Do tych którzy uważali Jacksona za pedofila!!

Polecane posty

przecież wiadomo było, że to ściema :o szkoda, że wszyscy w to uwierzyli :o ja zawszwe wierzyłam w mj 😭

Gość ANGIE666
MI NIE ŁYSO BO NIGDY W TO NIE WIERZYŁAM.WIADOMO BYŁO ZE CHODZI O WYCIAGNIECIE PIENIEDZY

Gość
A ja ngdy nie wierzylam ze Jackson byl pedofilem ,niestety bylo pare cwaniakow ktorzy wiedzieli jak od niego wyciagnac kupe kasy,wszyscy ktorzy krazyli kolo Jacksona byli jak stado hien,ograbili go doszczetnie.Bardzo trodno mi sie pogodzic z jego smiercia,uwazam ze odszedl od nas ,Gigant!

Gość hehehe to tylko świadczy
o tym jakimi patałachami są psycholodzy ,którzy nie potrafili odróżnić udającego dzieciaka od ofiary :o

Gość fsdfgsdgsd
tu nie chodzi o psychologow, tylko o opinie publiczna bo to ona zrobila najazd! nawet tu na kaffe wyzywaja go od pedofili, ptasie możdżki

Gość Jajmajp
Taa. To dlaczego jakis chris rea czy jakis sting i setki innych nie sa o cos takiego oskarzani. Tylko na biednego majkela sie uwzieli. Kto chce to niech se wierzy w jego niewinnosc

Gość do Jajmajp
moze dlatego ze MJ byl od nich duzo bogatszy i bardziej sławny ????

Gość do Jajmajp
i zapraszał dzieci do siebie, miał z nimi wiekszy kontakt wiec latwiej było go oskarżyć...

Gość łatwo oskarżyć kogoś
kto zachowuje się dziwacznie trudniej oskarżyc kogoś kto nie wzbudza sensacji i podejrzeń chyba oczywiste że łatwiej oskarżyć kogoś kto jest infantylny w zachowaniu i myśli i zachowuje się jak dziecko a taki był właśnei MJ

Gość Jajmhjmtj
No nie mowcie ze inni tacy biedni bo przeciez nie wyciagneli od niego miliardow dolarow tylko kilka milionow a na taki wydatek to byle gwiazde stac w stanach jak zarabiaja po kilkadziesiat milionow rocznie. Pozatym wygladal na takiego dziwaka. Ja bym swojego dziecka mu nie zostawil pod opieke. Ty pewnie tak ?

Gość MONICZKA878787
JAK DLA CIEBIE TO SZOK TO CHYBA SAM GO UWAZAŁEŚ ZA PEDOFILA,DLA MNIE TO NIE ZADEN SZOK,DZIECIAK MÓGŁBY DALEJ MILCZEĆ,MOGŁOBY BYĆ MNÓSTWO INNYCH OSKARŻEŃ A JA I TAK WIEDZIAŁABYM ŻE JEST NIEWINNY

Gość DO IDIOTKI AUTORKI
A CZY AUTORKA- KRETYNKA PRZECZYTALA CO BYLO POD SPODEM? CZY TYLKO PRZETLUMACZYLI TOBIE TEN TREFNY TEKST Z BLEDAMI BEZ PODAWANIA JAKIEGOKOLWIEK WIARYGODNEGO ZRODLA??????????????

Gość J_Lo
nigdy nie wierzyłam ze Michael molestował dzieci, od poczatku było wiadomo ze to dla kasy, szkoda tylko przez te oskarżenia Michael tak sie zamknął w sobie i zył samotnie :(

Gość Elwiszyje
znane są przypadki, że za pomocą psychologii można wiele zdzialać , psychicznie nastawiając wiele osób można dużo zdziałać i jeżeli pomagają media zrobić z kogoś 'wampira' to zrobią wampira nawet z porządnego człowieka , wystarczy że ludzie uwierzą , a jak było z WTC , czy dadal są osoby , które wierzą w to, że to Ben Laden zaatakował dwie wierze WTC ? a może media pomogły aby Pan Bush udowodnił całemu światu, że terroryści wywodzą się z Afganistanu ? wiem jedno, jednego człowieka bardzo łatwo jest zniszczyć psychicznie , JM został zniszczony przez media i falę na niego z siłą TSUNAMI , nie wytrzymał tego psychicznie . :(

Gość wiedzialam
wiedzialam ze Michael nic nie zrobil. ale nie przypuszczalam ze ten dzieciak tak postapi :)

Gość ONLY-WITNESS
W DUPIE MAM CO JAKIS GÓWNIARZ GADA,JA I TAK WIEM ZE MICHAEL NIGDY NIE SKRZYWDZIŁBY ŻADNEGO DZIECKA

Gość ONLY-WITNESS
A CO DO PSYCHOLOGÓW-LUDZIE NA JAKIM WY SWIECIE ZYJECIE?MYSLICIE ZE PSYCHOLODZY TO MAGICY PATRZACY W GŁĄB CZŁOWIEKA I WIDZĄCY WSZYSTKO CO W NIM SIEDZI?TO NORMALNI LUDZIE I TAKIM PSYCHOLOGIEM NAPRAWDE MOZE BYC KAZDY,JA SAMA W LICEUM MIAŁAM OGROMNE PROBLEMY W DOMU,NAUCZYCIELKA WYSŁAŁA MNIE DO PSYCHOLOGA,JA MÓWIŁAM MU ŻE WSZYSTKO DOBRZE I WIERZYŁ MI,A LUDZIE MYŚLĄ ŻE NIEZALEZNIE CO SIE PSYCHOLOGOWI POWIE TO ON I TAK ZNA PRAWDE.CIEMNOTA I ZACOFANIE,ZEBY TAK MYSLEC TRZEBA ZYCIA NIE ZNAC

Gość a kto to mowi co
jest wyjatkowa bezczelnoscia i chamstwem takie traktowanie ludzi jak potraktowano jacksona.ja wiedzialem zawsze ze on jest niewinny.Nie moglem sluchac i patrzec na to jak na niego pluja.