Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana***

oglądaliście TOP trendy? ja oglądałam włąściwie tylko kawałek w piątek

Polecane posty

Gość zbulwersowana***

i to co zobaczyłam mnie wkurwiło jak nie wiem co... w Sopocie śpiewali starsi artyści, którzy właśnie tam zaczynali swoja karierę no i wśród nich Czesław Niemen z ,,Dziwny jest ten świta". on oczywiście (niestety) nie żyje :( a tą piosenkę śpiewała... edzia órniak. Qrwa ludzie, takie dzieło jak dziwny jest ten świat dali zaśpiewać tej porażce losu... ona zhańbiła tą piosenkę i tyle..każdy ale nie ONA

Gość zbulwersowana***
*edzia Górniak tam powinno być oczywiście

Gość zbulwersowana***
nikt nie oglądał tego?..:(

Gość ehhhhhhhhhh
hmm a co powiedzie na to, ze pierwsze miejsce zajal ten czeslaw spiewa;/ dnooo

Gość ehhhhhhhhhh
dziwny jest ten swiat by klaudia kulawik mogla zaspiewac to przynajmniej nie bylaby parodia

Gość nie ogladalam bo stwierdzilam
ze sopot schodzi na psy.

Gość ogladalam tylko kabareton
na reszte szkoda czasu

ja ogladałam, i co do E.Górniak to moooge się zgodzić, ale co do Mozila nie :P siem nie znasz :P :D

Gość ehhhhhhhhhh
po prostu masakra i to niby ludzie doceniaja , wybieraja? gdzie ludzie maja uszy tak samo jak ten feel zawsze przodowal na rozdaniach bursztywnowego slowika. Dostal kilka nagrod. Za co? za glos kastrata;/

Gość ehhhhhhhhhh
o masakra no nie gadaj ze gustujesz w tej maszynce do cwierkania czy swierkania ble

Klaudia KUlawik, owszem ma dobry głos, ale to jeszcze dziecko! ludzie z tv by ją zjedli... :P

Gość ogladalam tylko kabareton
Klaudia Kulawik = mala smierc :)...ta dziewczyna wyglada jakby zyla za kare :P

Mozil wprowadził troche świezego powietrza do polskiej muzyki, mam jego płyte i nie powiem, żeby mnie zatkało, ale jest to cos innego :) w każdym bądź razie słucha sie przyjemniej niż rymów częstochowskich dody czy feel'a... :P

Gość ehhhhhhhhhh
no ja tylko mówię o głosie kulawik i, że pasowałaby do tej piosenki ale dziewczyna ma czas na kariere, a nie Górniak która skrzeczy i ogólnie beznadziejnie śpiewa. Wszystko za mocno po swojemu interpretuje tak, że wychodzi z tego gówno.

Gość ehhhhhhhhhh
nie mówię, że lepszy jest feel, doda czy kto inny, ale rownież nie podoba mi się ten czaslaw. No nie moge. Moze i troche inna muzyka, ale zeby od razu 1 miejsce? chociaz w sumie i tak nie wiem kogo widzialabym tam najchetniej;/ bo cholera cala ta polska muzyka schodzi na psy

Gość sonda kafeteryjna start
popatrzcie sobie na komentarze na youtube pod wystepem gorniakowej, ludzie sa w niej zakochani:o:o przekombinowala, ale nie bylo to zaskoczeniem, juz dawno przestala spiewac na (swoja) miare lat 90tych. porazka.

a pamietacie jej wersję hymnu narodowego? to tez była masakra tyle że interpretacja należała do Adama Sztaby... ci piosenkarze na TopTrendach (takich jak w sobote) też śpiewaja pod dyktando kierowników muzycznych...