Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooolllaaaaa

czy faba pokryje włosy po szamponie koloryzującym?

Polecane posty

Gość ooooolllaaaaa

W połowie kwietnia farbowałam włosy które były blond Castingiem, kolor caffe late, włosy wyszły brązowe, najpierw prawie czarne, a później przez parę tygodni miałam brąz. W tej chwili sytuacja na mojej ogłowie wygląda tak, że mam swoje naturalne jasno brązowe odrosty, resztki brązowego Castingu i dość sporo prześwitów kolorze blondu. Mam teraz zamiar ufarbiwać włosy na jakiś czerwonawy kolor. Ale nie wiem czy farba pokryje te pozostałości Castingu. Bo słyszałam, że farby nie pokrywają włosów po szamponach koloryzujących. czy to prawda? Ktoś farbował po szamponie? i jak wyszło?

Gość ooooolllaaaaa
może ktoś kompetentny się wypowie...

Gość pppjjkklo
up

Powinno poryć włosy tyle że na odrostach będziesz miała inny odcień gdyż na naturalnych włosach wyjdzie intensywniejszy.

Hej Z doświadczenia wiem że koloru czerwonego nie uzyskasz. jedyna sznsa to odbarwić włosy i wtedy farbą ale domowymi metodami to raczej sobie strasznie zniszczysz. Jak kupisz farbę w ciemnym blondzie to uzyskasz jasny brąz ale nie trzymaj za długo bo wyjdzie ciemny kolorek Powodzenia

Ja miałam blond włosy(no nie aż białe ale jasne)to wyszły mi czerwone.Tylko że strasznie sobie zniszczyłam i spaliłam.Myślałam że rozjaśnianie włosów jest bardziej szkodliwe,ale się myliłam.Dobrze by było żebyś poszła do fryzjera.Tam ci wszystko powiedzą i doradzą jak byś chciała sama robić.