Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POPIERAM ROKITE- kobieta

Nely Rokita ma racje

Polecane posty

Najpierw sie skrobia potem zra tabsy antykoncepcyjne a pozniej płacz bo nie moga zajsc w ciaze jakby sie nie skrobały w młodosci to by tego problemu nie miały

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nelly to kompletna idiotka, nawet mi sie nie chce komentowac tych bredni które mówi :o

oczywiscie kazda sie skrobala. ty jestes walnieta

jasne jasne...ze tez kobieta moze byc tak ograniczona-to o tobie autorko...ciekawe jak ty, twoja siostra, przyjaciolka lub w przyszlosci corka beda mialy problemy z zajsciem w ciaze od razu im powiesz "pewnie sie skrobalas". Glupia jestes

nie mozna miec problemow bez skrobania czy zarcia tabsow

no tak nastepna wszechwiedzaca. Oczywiscie ze mozna tepoto!!!! Ale jesli ktos jest fanem rokity to czego mozna sie po nim spodziewac

A to ciekawe, bo moja ciocia dewotka - nigdy nie biorąca tabletek, nie mówiąc od abircji całą młodość starała się zajść w ciążę i nic (teraz ma juz 45 lat). Nie jest toi wina faceta, gdyż miał on dziecko z poprzedniego związku:)

Nelly zawsze marację: \"Nie ma głupich kobiet\" - odparowała Rokita. \"A są głupi mężczyźni?\" - pytała Olejnik. \"Tak. Moim zdaniem tak\" - powiedziała Rokita. \"Wszystkie kobiety są mądre. Kobiety się rodzą jako mądre i umierają jako jeszcze mądrzejsze. Czy pani widziała umierającą niemądrą kobietę?\" :)

a skad ty tak dobrze iwesz ze nie mozna nie mozesz??

Ankesenamon a skad wiesz co twoja ciocia robiła??

nie, akurat jestem w ciazy, ale denerwuje mnie niedouczenie takich panienek jak ty. Co to pojecia nie maja i powtarzaja glupoty powiedziane przez durne baby. Moze poczytaj sobie o problemach par, ktore staraja sie zajsc w ciaze a potem podnos glos. A nie bezmyslnie powtarzasz absurdy

A skad ty wiesz skad pochodzi moja wiedza nawet mnie nie znasz a twoja ciaza to wynik in vitro sie domyslam

Uderz w stól a wszystkie wyskrobane nozyce sie odezwa :D

Problemy z zajściem w ciążę powodują m.in.: infekcje narządów rodnych w przeszłości zaburzenia hormonalne endometrioza (inaczej zewnętrzna gruczolistość macicy) przewlekłe choroby: otyłość, nadciśnienie, choroby nerek, cukrzyca wady anatomiczne narządów płciowych niepłodność immunologiczna niewłaściwa budowa lub niedobór plemników przyczyny psychologiczne wiec nie tylko skrobanie i tabsy

wiesz co zalosna jestes...no ale coz...nie zycze ci zle ale mam nadzieje ze kiedys pozalujesz swoich slow

Gość rokita nie wie co mowi
tak droga autorko.ta baba naprawde jest glupia i skoro ty tak myslisz to podzielasz jej poziom.ja nigdy nie bralam tabletek i nigdy sie nie skrobalam.tylko patrzalam jak odchodzi odemnie kolejny facet bo nie moglam dac mu dziecka.te wasze poglady sa poje..