Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumpelka

Szukam koleżanki/przyjaciółki/znajomych ze Szczecina

Polecane posty

Gość Kumpelka

Cześć:) Jw szukam koleżanki z którą czasami można wyskoczyć na piwko, iść na spacer bądź aerobik. Nie jestem ze Szczecina, ale mieszkam tu od dawna. Mam 23 lata, mieszkam z chłopakiem, nie mamy w tym mieście zbyt wiele znajonych także chętnie poznamy także jakąś parę/ lub po prostu jakiś znajomych z którymi można iść na dyskotekę a czasami spotkać się po prostu na kawę lub jechać gdzieś wspólnie za miasto, na basen itp. Zbliża się lato, piękna pogoda, idealny moment na poznawanie nowych ludzi :-)

Gość fumfelkaaaa
ale nie do trójkąta? :P bo ja jestem ze szczecina ;)

Gość Kumpelka
Oczywiście, że nie do trójkąta, skąd ten pomysł? :) Kiedyś mieliśmy więcej znajonych, głównie ze studiów, ale wszyscy się porozjeżdżali, wrócili do rodzinnych miast lub wyjechali za granicę. Większość moich koleżanek już ma dzieci co się wiąże z brakiem czasu, także pomyślałam, że fajnie byłoby poznać kogoś nowego do wspólnych imprez, spotkań.

Gość fumfelkaaaa
to dam Wam dobrą radę - idźcie do Baila albo Plus 21. Mozna poznac sporo ciekawych osob ;) W Shisha Pub też jest fajne towarzystwo. W Grand Cru mili kelnerzy ;) Na pewno znajdziecie kogos odpowiedniego. Albo zapiszcie sie razem na zajecia, np taniec towarzyski, capoeira, smocze łodzie. Gwarantuje ze poznacie mnostwo ludzi