Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjkb

czy waszym zdaniem kobiety bardziej spalaja sie w zwiazku?

Polecane posty

Gość jhjkb

wiecej daja, bardziej sie poswiecaja, faceci sa ok jak wszystko jest ok, jak cos sie psuje uciekaja

Gość mizeria6565
ja jestem wystarczajaco wypalony... i nigdy nie uciekam od milosci... ale nie zawsze sobie daje z nia rade.

Gość free woman
baby bardziej...aby miec dom, dzieci-- tu ogranizenie wiek 25-34..wiec syzko zaciążają..bo następny moze sie nie trafic... a chłop? wolniej sie starzeje..jest niezalezny..moze sie ozenic nawet w wieku 80 lat:)

Gość jhjkb
mi tam na dziecku nie zalezy tzn tylko wtedy jak bedzie odpowiedni facet

mozna przytaknac czytajac chocby niektore posty na tym forum... wnioskuje, ze kobiety spalaja sie bardziej na ogol glownie z tej przyczyny, ze za bardzo analizuja kazdy niewinny nawet i nic nieznaczacy gest faceta dopatrujac sie w nim 10 dna... 🖐️

Gość facet_odrzucony
BRAWO!!!! No do cholery fantastyczny tekst!!! A dokładniej: "wnioskuje, ze kobiety spalaja sie bardziej na ogol glownie z tej przyczyny, ze za bardzo analizuja kazdy niewinny nawet i nic nieznaczacy gest faceta dopatrujac sie w nim 10 dna..." I KOBIETY WEŹCIE TO SOBIE DO SERCA! amozebytak - postawilbym Ci skrzynke wodki lub kupil chanel no5, bo nie wiem, czy kobieta jestes, czy facetem;)