Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzątaczka być może

Wstydziłybyście się pracować jako sprzątaczki?

Polecane posty

Jestem studentką, nie mogę znaleźć pracy na wakacje, i pomyślałam o sprzątaniu. W sumie nie mam oporów, ale mam dużo nadzianych znajomych i jak sobie pomyslę że poszłabym do kogos sprzątać, a okazałoby się że to np. dom kogoś znajomego ze studiów.... Pracowała któraś z was jako sprzątaczka? Jak to przetrwałyście? :)

ja prztrwalam ,ale trzeba duzo harowac. ale zadna praca nie hanbi, sprztaczka tym bardziej.

Wiem ze nie hańbi, ale czy nie traktowali was bardzo z góry pracodawcy? I czy nigdy nie trafiłyscie na kogoś znajomego?

Gość praca jak kazda
pracowałam i pracuje wieczorkiem 2 godz,30 zeta za godz u starszej chorej pani ,wstydu nie mam ,mam kase

Gość rf33q2km.2
ja pracuje jako sprzątaczka dużo na tym nie zarobisz ale jak sie prześpisz z panem domu i jego nastoletnim synalkiem pare razy w tygodniu to premia że hoho!!:P

rf33q2km.2 --- bardzo zabawne, doprawdy

Gość rf33q2km.2
tylko że każą ci zakładać taki specjalny uniformek seksi dla sprzątaczek i bzykać się w różnych dziwnych miejscach

Jednak mam wątpliwosci. Samego sprzątania się nie wstydzę, ale gdyby drzwi mi otworzył jakiś kolega albo koleżanka ze studiów... Myślę że jednak nie byłabym dumna :/

często szukają sprzątaczek do pomieszczeń biurowych i klatek schodowych,tam jest mniejsze prawdopodobieństwo że wpadniesz na kogoś znajomego

Gość yeyer
GLUPIA JESTES! DZIWCZYNY SIE PUSZCAJA TO JEST WSTYD TY MASZ POWOD DO DUMY - JESTES UCZCIWA I PRACOWITA