Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poplątanie z pogmatwaniem

Kocham Go bardzo a jednak ciągnie mnie do innego....

Polecane posty

Kocham mojego faceta bardzo ponad wszystko i nie wyobrażam sobie już życia bez niego ale mimo to jest ktoś do kogo nie czuje żadnego głębszego uczucia a mimo to ciągnie mnie do niego jak cholera.... nie spotykam się z tym drugim ale szukam pretekstów żeby z nim popisać i pogadać.... i wcale nie czuje z tego powodu wyżutów sumienia a wręcz przeciwnie i do tego jestem zazdrosna o mojego faceta że on może mieć podobnie z jakąś inną laska tak jak ja mam z tym drugim :/

Gość anna516
Będzie problemik.........

Gość koreczek od szampana
Przejdzie ci :D

właśnie najgorsze jest to że ja nie chce żeby mi przeszło :/

a ja tam w tym problemu nie widzę o ile rozsądnie do tego podejdziesz. To, ze ktoś inny Ci imponuje to nic złego czy wyjątkowego, ważne tylko, żebyś przeanalizowała na ile niebezpieczne to może być dla Ciebie i Twojego związku i dostosowała do tego rodzaj kontaktów. Jesli wydaje Ci sie, że mogłabyś stracić dla niego głowę, to po prostu nie bierz pod uwagę żadnych spoptkań i tyle. Asekuracja to czasem naprawdę dobra rzecz ;) A pogadać z fajnym facetem jest fajnie - nie ma w tym nic złego :)

Gość desert
jak sie zorietuje co ty robisz to na 100% odwzajemni tym samym. pryzgotuj sie na to. juz teraz pomysl ze on robi to z inna i jak ty sie masz w tym odnalezc.

"do tego jestem zazdrosna o mojego faceta że on może mieć podobnie z jakąś inną laska tak jak ja mam z tym drugim" a jak to rozumieć? To znaczy, ze masz z tamtym jakiś internetowy romans czy to po prostu fajna zanjomość?

pociaga cie hazard uczuciowy hii kiedys tez to lubilam, gierki i zabawy az sie pogubilam:( a najgorsze bylo to ze doskonale wiedzialam jak sie to robi i panicznie balam sie i sprawdzalam faceta czy nei postepuje tak jak ja, czy czegos nei ukrywa, a jak ukrywa to co itd.. to bylo nie do zniesienia ... tak trudno bylo zyc z tym... nawet jak facet bedzie neiwinny to ty bedziesz wymyslac ze on robi to czy tamto a ukrywa to tak czy siak... takie to zycie niepewne i podszyte strachem... jak masz komus zaufac skoro tobie ktos ufa a ty jednak nie postepujesz fair wiec mierzysz kogos swoja miara i...

tego drugiego poznałam kilka miesiecy zanim poznałam swojego faceta, mielismy bardzo dobry kontakt internetowy i telefoniczny ale cos sie wydazyło i zerwalismy kontakt i poznałam mojego faceta w którym zakochałam sie do szalenstwa i chce sobie z nim zycie ułozyć a jednak ciągle szukam rozmów z tamtym drugim, mój facet wiem że ma znajome których ja nie znam i kiedyś powiedział że to że jesteśmy razem nie znaczy że nie możemy miec inych znajomych (z drugiej płci) ale ja o tym drugim myślę nie w sposób jak fajny kolega a raczej co by było gdyby ja i on ....

Odczytajmy to w sposob własciwy, omijaja typowe babskie ściemy :D Autorka romansuje sobie z fagasem do którego czuje silną chemie... A swojego faceta lubi, pewnie sie juz troche przyzwyczaiła, ale nie powoduje on u niej drżenia łydek i mokrych majtek od samej dyskusji :D Ale autorka boi sie zaryzykowac blizszego związania sie z tamtym z powodu tego tajemniczego wypadku, ktory spowodowal, ze zerwali na jakis czas kontakt :D

jeśli rzeczywiście planujesz jakiś romans, podświadomie szukasz pretekstu, żemy stworzyć ku temu okazję, to może rzeczywiście masz się czym martwić, ale wydaje mi sie, że wielu ludzi, może więcej kobiet, w jakiś dziwny sposób boi sie rzeczy, które są zupełnie naturalne i tak naprawdę niegroźne. Może i zdanie, które przychodzi Ci do głowy: "co by było gdyby ja i on ...." na pierwszy rzut oka brzmi niebezpiecznie, ale tak naprawdę nie ma w tym nic wielkiego - z czystej ciekawości można sobie tak po cichu w głowie pogdybać i tyle :) Nie nakręcaj się, podejdz do tego na luzie. Trochę opanowania, samokontroli i nie będzie problemu ;) Twój chlopak ma rację - to, ze jestescie razem i sie kochacie nie znaczy, ze macie się zamknąć na innych ludzi

"Trochę opanowania, samokontroli i nie będzie problemu" właśnie w tym sęk, że problem jest, bo wymieniłaś cechy, których 90% kobiet nie posiada nawet w śladowych ilościach :D

komiczne - > nie masz racji pisząc 'A swojego faceta lubi, pewnie sie juz troche przyzwyczaiła, ale nie powoduje on u niej drżenia łydek i mokrych majtek od samej dyskusji' bo kocham go i uwielbiam z nim gadać śmiać się i kochać a ten drugi.... to właśnie jakaś chemia :/ i masz racje że zaryzykować nie zaryzykuje związania się z tamtym facetem bo to samo zło ...

" 'A swojego faceta lubi, pewnie sie juz troche przyzwyczaiła, ale nie powoduje on u niej drżenia łydek i mokrych majtek od samej dyskusji' bo kocham go i uwielbiam z nim gadać śmiać się i kochać" nie liczylem na to, że przyznasz sie do tego... nawet przed samą sobą tego nie zrobisz :D

\"właśnie w tym sęk, że problem jest, bo wymieniłaś cechy, których 90% kobiet nie posiada nawet w śladowych ilościach\" przyjmując, że jest to prawda - dlatego kobiety muszą jednak być większymi asekurantkami, czemu faceci czasem się bardzo dziwią i czego chyba nie lubią za bardzo ;) Tyle tylko, że dobrej, nie drażnącej \"otoczenia\" asekuracji też trzeba się nauczyć :)

Ale ile osób tak ma jak ja? przecież nie jestem jedyna...

ale ja nie do końca rozumiem, o co chodzii? Przeraża Cię sam fakt, ze Ci się podoba, że Ci w jakiś tam sposób imponuje??? No bez przesady - ile Ty masz lat??? Nie on pierwszy i nie ostatni jest dla Ciebie interesujący w chwili, kiedy kochasz swojego faceta i jestes szczęśliwa w związku - no tak to już jest. Nie zamkniesz się przeciez w złotej klatce :)

"Ale ile osób tak ma jak ja? przecież nie jestem jedyna..." spokojnie - nie martw sie :D takich powalonych bab, ktore nie wiedzą czego chcą i niby partnera kochaja a romansują z innym/i jest bardzo duzo

Moja ex też sobie \"pisała na gg\" z pewnym kolegą, jednak potem mnie dla niego zostawiła, po 3 latach związku. A zaczynało się tak niewinnie i miała to być tylko luźna, nic nieznacząca znajomość...

"ale ja nie do końca rozumiem, o co chodzii? Przeraża Cię sam fakt, ze Ci się podoba, że Ci w jakiś tam sposób imponuje??? No bez przesady - ile Ty masz lat??? " czytaj to, czego ona nie pisze :) swojego faceta lubi, moze na swoj sposob kocha... ale jest to raczej takie przyjacielskie lub braterskie uczucie... a na sama mysl o tym drugim majtki jej spadają... i tego sie boi

"A zaczynało się tak niewinnie i miała to być tylko luźna, nic nieznacząca znajomość... " to inny przypadek... bo tu nie zaczyna się niewinnie :P

tak naprawde, to nie mozemy ci pomoc, ale w roli \"tlumacza\" jestesmy wyjatkowi...komiczny juz prawie na mecie jest.

eeehhhh dzięki za wypowiedzi. miłego dnia :)

Ronn, no miałeś pecha i tyle Ja wiem jedno - jesli ktoś mysli, że będąc w zwiazku ustrzeże się tego, że ktoś tam inny może zwrócić jego uwagę, to sie z góry skazuje na porażkę i dylematy takie, jak ma autorka. Trzeba przyjąć do wiadomości, ze tak jest, przetrawić w odpowiedni sposób, trzymac majtki w górze :P i będzie ok. :) albo się wynieść na jakąś pustynię - drugie wyjście :P