Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kto mnie popiera

UWAŻAM, ŻE NIE POWINNO BYĆ STREF CZY PRZEDZIAŁÓW DLA PALACZY

Polecane posty

Gość i kto mnie popiera

bo to promowanie niezdrowego stylu zycia. i palacze powinni płacić dużo wyższe składki na ubezpieczenie zdrowotne, bo są o wiele bardziej narażenia na rózne choroby (statystyka). kto tak uważa jak ja?

Gość jjjjjjjjjjjjjja
Ja tak uważąm- wyższe składki dla palaczy!!!!!!!!!! Już 2 razy odeszłam z pracy, bo dmuchano mi w gebe dymem! Pozdrawiam ZUS Konin.

Gość zxzzxxd
dokładnie, nie dośc ze Ci co nie palą muszą to wąchać i sie truć to mają to w dupie

Gość tak oczywiscie
Nie pomwinno byc miejsc dla matek z dziecmi, jak ja stac na dziecko to niech sobie kupi samochod, i co lyso.

Gość fddfgdf
Zgadzam sie. W pociagach powinien byc rygorystycznie przestrzegany, calkowity zakaz palenia! Bo co z tego ze sa owe "strefy" jesli caly pociag przesiakniety jest dymem. To po prostu znecanie sie nad normalnymi ludzmi. Z tymi skladkami to z kolei bzdura bo prowadzaca do skrajnosci typu badania genetyczne, wykrywanie np sklonnosci do raka i w zwiazku z tym do gorszego trakowania tak przebadanych osob.

... a potem dla lubiących seks, onanizujących się, jeżdżących rowerami i korzystających z lasów i kąpielisk niestrzeżonych a na koniec podatek dla wyborców... a potem okna, powietrze. Jestem za zwierzęceniem. Palenie dozwolone w każdym miejscu po uiszczeniu opłaty.

Gość papierosek jest the best
nastepne moheryy hahaha... ja sie zgadzam z tymi wozkami ktore zagracaja rpzejscie i jezdza po stopach ale nie mozna zwrocic uwagi bo to przeciez mamusia i wozeczek... niech biegna za altobusem maja wlasne kolka. a i ja proponuje zwiekszenie skladek dla pan majacych wiecej partnerow seksualnych bo tez sa narazone na jakiegos syfa i to tez niesprawiedliwe!

Gość lekko pojechaliscie
Z tymi matkami, ale co fakt to fakt potrafi napsuc nerwow wcale nie mniej od kogos kto dmuchnie dymkiem.

Gość MalutkiZabek
Papierosek jest the best Kolejne bardzo trafne spostrzezenie! Popieram Cie przy kazdym temacie! Ponadto znowu polecam :D http://tnij.org/dow2

Gość o ja popieram to tez
:classic_cool:

Gość a1a1a1a1a1
żenująca jest jakość polskich papierosów. kupcie sobie np papierosy tej samej marki w niemczech i polsce i porównajcie. dlaczego w polsce są takie gówniane papierosy? przez państwo które coraz bardziej zawyża i bogaci się. jeśli się bogaci i narzuca tak wielką akcyzę to dlaczego nie chce wziąźć odpowiedzialności za skutki palenia?-

Gość bo człowiek ma wolny wybór
gdyby był nakaz palenia, to wtedy panstwo powinno ponosic skutki, również finansowe. a jesli czlowiek sam, z wlasnej woli, decyduje sie palic, niech sam placi za to, ze potem choruje

Gość
💤 nie pisz sam do siebie.

Gość samaEwusia-lat44
ja nie pae ale nic nie mam do palaczy,gdyby nie oni i ci ''mocno''pijący,to państwo POLSKA,zniknęłoby z powierzchni ziemi.żyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo życ tak jak uwaza.z kieszeni palących papierosy ida do budżetu ogromne pieniądze,więc dajcie im swięty spokój.

Gość a z ich papierosów idzie
trujący dla środowiska i otoczenia dym...

Gość chyba przesadzacie z tym
kurwa zaraz się okaże że palacze odpowiadają za efekt cieplarniany weźcie nie pierdolcie jak nie palicie to chociaż wypijcie sobie browara żeby już nie pisać takich posranych przemyśleń