Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Gość powatpiewam
czy to mozliwe ze prog na dziennikarstwo na uw wynosil 229?? to przeciez jak ktos mial z trzech przedmiotow rozszerzonych (pol, wos hist) po 40 albo mniej to sie dostal spokojnie, albo z tych trzech na podstawie po 80 to tez. kandydatow bylo mnostwo? ja w to nie wierze chociaz widzialam w oficjalnej tabelce. czy jest ktos kto tez sklada i ma watpliwosci ? zaznaczam ze w tym roku matura poszla podobnie wiec prog nie powinien tak bardzo sie podniesc. tak mi sie wydaje przynajmniej.... :/

znalazłam sobie nowy problem, bo jak nie mam dylematów to ja po prostu nie żyję. sram w gacie, bo nie wiem jaki jest próg przyjęć na kliniczną do swpsa i boję się, że mam za mało punktów. już mnie jakaś pała z grona zdążyła nastraszyć, że połowa się nie dostaje :o

Gość soooociolog
Studioska - gorszej ankiety od dawna nie widziałem. Pod względem metodologicznym to żenada. Powiedz, że nie studiujesz pedagogiki? :o Popraw to bo wstyd. Pełno błędów.

Dobry wieczór;) ej, czy na waszych uczelniach też trzeba wysyłac swoje foto? bo właśnie zastanawiam się jak to zrobic: zeskanowac i wysłac mailem? w ogóle może to głupie ale nam w szkole nie wytłumaczyli dokładnie co i jak i ja teraz jak ta sierota wczytuję się w wszelakie informatory i strony www żeby się dowiedziec co mam teraz zrobic. Czas mamy do 4lipca na złożenie kompletu dokumentów na uczelniach?

chciałabym poimprezować, ale nie mam z kim. bez kitu, jakie ja mam żałosne życie :D

zadna impreza...nudze sie caly dzien w domu za jakis czas lece do londynu i chlopak mnie nakreca ze juz chyba 4 samolot spadl w ciagu 2 tygodni...tylko ze ja juz latalam nie raz nie dwa i narazie jestem cala...ale on mnie zaczyna stresowac:D sam bedzie lecial pierwszy raz i mi sie jego stres udziela widac

london bridż !! pozdrów ode mnie tych panów w czapuchach ! ja tez nie mam z kim imprezować :O bo ci co zawsze wielkie biby rozkręcali nie zdali i z imprezy dupcia a sama do siebie pić nie będe bo źle się to kończy :D

ja nigdy do samolotu nie wejdę, chyba że ze spadochronem :D oglądam herosów, jaram się petrellim i tyle z moich przeżyć. nawet piwa na rozluźnienie nie mam :P

fajnie ! na zakończenie roku to była imprezka, ognisko + litry alkoholu, napiłam się strasznie ale za to kaca nie miałam ! ot dobrze wypiłam za świadectwo i za powodzenie na maturze ;) (te zwierzenie zabrzmiało jak z dziennika alkoholika)

Gość tegoroczna1990
ja sie wybieram do Poznania:) ale na UE... rozszerz geogr-80 polski-76 ang-94 ktos tez?

ja wódy nie ruszę, wszystko inne wchodzi we mnie jak nóż w masło i to jest mój problem :P ale jak dotąd mi się film nie urwał, przynajmniej jeden sukces :classic_cool:

mi to koleżanka na mojej 18-stce narobiła wstydu tak się napiła to tak oczami przewracała że białka było widać. Ledwo co szła prowadizli ją do samochodu, to był odjazd dopiero

za to u mnie na szkolnych połowinkach chłopak nieco przeholował i stracił przytomnośc...karetka przyjeżdzała..:P TO były czasy....:D

o rany, nie ma jak wyczyny osiemnastkowe. na mojej kumpel robił striptiz, a potem padł na golasa nieprzytomny, nawet po kilku piwach nie dało się na to patrzeć :P a teraz jestem taka stara.

heheh 18-stki to jest coś, niby te upragnione 18 a tak wiele wcale nie zmienia... Jeśli chodzi o maturę to wciąż nie wierze że to już, że mam w teczce te dwie kartki A4 takie dziwnie sztywne

j się tak gapię na to świadectwo i zastanawiam czy mnie ktoś nie wkręca :D

oo mam uczelnie dla nas idealna ! : Najlepiej zapisać się na Politechnikę na Wydział Nanotechnologii Dziennikarsko-Botaniczno-Młotkowo-Humanistyczno-Mechaniczno-Historycznej Obróbki Skrawaniem Lieraturoznawstwa Komunikacyjno-Etnograficzno-Ornitologicznego Metodą Węglików Spiekanych.

Jestem już xD oblaliłam pizze,wielgachną ;) ma ktoś pojęcie jaki jest próg punktowy na Uniwersytecie Śląskim? :P nie wiem gdzie mam jeszcze sie zarejestrować,cholera xD mature mam,wiec moge szaaaaleć ;P a jak nie to pojde do policealnej na rok i wsio ;P

haha, trochę mi zajęło rozszyfrowywanie tych wyrazów :D Faithelle 🖐️ ja na razie złożyłam na dwie i na tym chyba koniec.

szukałam,i nie ma ;) w tym problem ;/ cholera. ja na uś na 2 kierunki się zarejestr. na 1 dzienny[Błagam,Tam Chcę ,Tam!Tyyyylko!!!] a drugi zaoczny.

ja to się modlę tylko o tego swpsa, reszta jest mi absolutnie obojętna, mogę nawet maturę poprawiać, jeśli będzie trzeba :o szlag mnie trafi niedługo, nie mogę wydrukować umowy dot. opłat, będę musiała na ksero wydawać, 70 groszy od kartki :o :o