Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

też się chętnie dowiem czegoś o tej etnologii, bo brzmi ciekawie, a ja słynę z ignorancji i pewne rzeczy są mi obce :)

http://irk.us.edu.pl/katalog.php?op=info&id=12-DZET06 odsyłam :) Mi się marzy muzeum lub skansen ... i tak już od paru lat. Kocham wszystko co się wiążę z folklorem i się nie wstydzę tego(że słucham muzyki ludowej też). Mam zamiar obrać specjalizację folklorystyka,pozneij podyplomowe z etno i muzealnictwa i kurs tańca i tańców ludowych . I tak oto otworzy mi się opcja: iśc czy nie iśc na doktoranckie. Ale to w swoim czasie wszytko,narazie oby się dostać. :) Nie wyobrażam sobie innej pracy jak nie w -ludowośći i tradycji- . Ciągnie mnie do tego oj ciagnie od dziecka bardzo dobrze się czułam w muzeach gdy szłam wszytko mnie tam interesowało,a jak moja siostra tam staz miała,codzien u niej byłam,poznałam wspaniałą Panią Kustosz(Pozdrawiam:) ) i zastępcę Pani Kustosz ( pozdrawiam także:) ) i gdybym miaął jakies pytania lub problemy,poszukiwała książek czy czegokolwiek- idę do siebie do muzeum i zasięgam informacji :)) jedną ksiązkę już pożyczałam stamtąd kiedyś i bardzo mi się przydała bo pisałam pracę pewną na geografię :) także muzealnictwo od kuchni poznałam w te kilka miesięcy dosyć dobrze :))

o jaaaa, jestem w szoku :D jak ciekawie brzmiało, tak ciekawie wygląda. trzymam kciuki! jak będę miała jakiś problem z folklorem to bez krępacji walę do Ciebie :classic_cool: jak się fajnie to czyta, kiedy człowiek wie, co chce w życiu robić :P

Gość maturzystka-przyszła studentka
Ja na całe szczęście zdałam maturę, może nie tak wybitnie jak tu czytałam, ale zawsze: polski pods. 53%, niemiecki pods. 60 i geografia pods. 68. Na studia idę do Poznania do Wyższej Szkoły Handlu i Rachunkowości na kierunek Rachunkowość :D papiery już są złożone :D:D

chyba na razie żaden kierunek się nie powtórzył. będę znać ludzi w każdej dziedzinie życia codziennego :D

Gość taka jaaaa kajaaaa
ja polski pdst mam na 53 , geogr na 52 , niemiec 69 czy mam szanse na dzienne?

Gość taka jaaaa kajaaaa
pedagogika resocjalizacyjna albo bezpieczenstwo narodowe na US

Gość taka jaaaa kajaaaa
tak szczecin , nie mam pojecia ile , ale innych szkol nie ma by uczyc sie za darmo na dziennych a nie stac mnie na zaoczne

Gość taka jaaaa kajaaaa
a czy moge zlozyc na dwa i wtedy zobacze na co sie dostalam ?

Gość taka jaaaa kajaaaa
wiem ale jak zloze tylko na pedagogike i mnie nie przyjma to bede sobie w brode pluc ze moglam tez na bezpieczenstwo i chyba zloze na dwa , wiem ze jest podanie by dostac sie jako ta dodatkowa lista w zamaian za osoby ktore rezygnuja

zawsze są jakieś szanse :D wielu przecież rezygnuje potem i miejsca się zwalniają :]

Gość taka jaaaa kajaaaa
chciala bym ta pedagogike tyle ze trzeba zdawac biologie ja zdawalam geografie i juz mam 0 pkt za to natomiast na bezpieczenstwo patrza na geografie niewiem czy jest sens sie wychylac z biologia

Gość taka jaaaa kajaaaa
przepraszam pedagogika * jestem taka tym zdenerwowana :(

Gość siódmy grzech główny
Łza mi się w oku kręci, bo pamiętam ten kwiecień jak płakałam na pierwszym topie dla maturzystów, który potem perfidnie usunięto. Nikt mnie już pewnie nie kojarzy, ale sentyment pozostał :D Gratuluję wyników i zdania, dziewuchy. Średnie z maturą mam i ja, liczę, że wyższe też zdobędę, więc alleluja i do przodu! Policeman, Ty nie miałaś iść na policjantkę czasem? Nie wiem czy to ten nick i stopka, ale byłam święcie przekonana, że wesprzesz siły mundurowe. To, że szokująca będzie nasze dzieci niemieckiego uczyć to pamiętam, jakoś szczególnie wbija się w pamięć :D Reszta już się tutaj chwaliła, więc nawet nie pytam ponownie. Teraz tylko trzymam kciuki, żeby wszyscy dostali się do wymarzonych szkół :)

Grunt to konsekwencja. Ten nowy podczytywałam czasem, ale potem jak mi przepadł, tak go nie znalazłam. Dzisiaj dopiero ten mi się w oczy rzucił i doznałam olśnienia :D

Kurde faja przepadła jak kamień w wodę. Ta obietnica ją przerosła :D A co do topiku, Pani Cenzor pewnie się przed oczami dwoiło. ciachnęła nie ten, co trzeba :D

Jejku, ja w ogóle nie wiem nic! na stronie uczelni powinno byc napisane jaki jest próg ale oczywiście nie ma. Ja sobie wyliczam jakoś punkty mnoząc rozszerz przez 2 a tu podobno się przez 0,4mnoży. Ja tam nie wiem i zaraz się wkurzę i nie pójdę na żadne studia:P powiedzcie co ja ma,m teraz robić?

siódmy grzech 🖐️ nie szalej, kobieto. umundurowany facet mi na razie wystarczy :P aczkolwiek planuję sobie praktyki/pracę w policji załatwić, więc daleko w swoim przekonaniu nie byłaś :D a dziewczynom z góry niestety nie pomogę, bo sama nic nie wiem :P