Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuti

Chciałabym mieć rude włosy czy doradzi mi ktoś dobry szampon koloryzujący??

Polecane posty

Od pewnego czasu zastanawiałam się nad zmianą koloru włosów. Moj naturalny kolor to złocisty blond , i chciałabym się poradzić czy pasuje do mnie rudy ;> tutaj jest moje zdjęcie... http://photos.nasza-klasa.pl/108212/177/main/de0ebbc7f4.jpeg btw. jaki powinnam mieć odcień rudości i jaki szampon koloryzujący polecacie?? będę wdzięczna za rady :)

Gość Oliwkowy z Ziaji
moim zdaniem pasowalby Ci rudy kolor.

Gość Oliwkowy z Ziaji
sprobuj jakiś miedzianych odcieni,myślę,że będzie Ci w nich do twarzy.Polecam produkty z Welli,Loreala lub garniera.Nie stosuj Palette,niszczy strasznie włosy:o

Gość Oliwkowy z Ziaji
dobry i delikatny dla wlosow jest Loreal Casting.

myśle że pasował być taki rudy wchodzący pod kasztanowy ;) a włosy bym radziła zrobić farbą ziołową bo ona nie niszczy włosów a wrecz przeciwnie odzywia i nadaje połysku ,i na dodatek zmywa sie po 12 myciach wiec wrazie jakby kolor ci sie nie podobał możesz go sobie szybko usunąć ! pozdrawiam ;*

myśle że pasował być taki rudu wchodzący pod kasztanowy ;) a włsy bym radziła zrobić farbą ziołową bo ona nie niszczy włosów a wr ecz przeciwnie odzywia i nadaje połysku ,i na dodatek zmywa sie po 12 myciach wiec wrazie jakby kolor ci sie nie podobał możesz go sobie szybko usunąć ! pozdrawiam ;*