Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem....20

znalazlam GO na nk. Zagadac?

Polecane posty

Spotykalismy sie jakis czas dosyc dawno - 2lata temu. On za duzo chcial (seks), ja bylam mloda... Znalazlam go dzsiaj na nk. Ma dziewczyne. Nie chce rozbijac jego zwiazku,ale chcialabym mu cos napisac. Np. ze zalezalo mi na nim, ale tak wyszlo... Jak to sklecić? Czy moze to lepiej zostawic?

Gość slicznotka86
nie pisz nic...po co.....

Gość 089
upadla na glowe? wez nic nie pisz, tylko się ośmieszysz , nie tylko przed nim ale i przed jego dziewczyną!

Gość dupa blada77
własnie..nie pisz nie wtracaj sie w zwiazek

tez tak mysle, ze on to jej pokaze... Ale on keidys chcial sie umowic. Zreszta tez dawno...

do kogos takiego? ty chyba zartujesz. chyba ze sie zmienil- malo prawdopodone , ale zawsze.

Gość 089
napewno jej o tym powie. Kolesie lubia sie pochwalic. I beda oboje sie smiali przez tydzien. Bynajmniej ja bym się śmiala

fajny facet z nigo byl...

hehe...słuchaj, tak sobie mysle, że jakbys np do mojego faceta tak napisala, on by mi na pewno o tym powiedział;) nie smialabym sie z ciebie, ale wiesz powiem ci że dziewczyny nie lubią jak jakies inne wtracaja sie w ich zwiazki...:o przechodzilam to bo bylo takie "szmacisko" z przeszlosci co chcialo wejsc z butami, no niestety z hukiem wróciła do swoich spraw:)do swojego zycia... zazwyczaj jak facet jest zakochany w dziewczynie nie w głowie mu romanse;) ja bym odradzala:)

jasne, że nic nie pisz, po co wracać do starych spraw i psuć im związek, wtrącając się w niego? On już ma dziewczynę, jest szczęśliwy i nagle chcesz się pojawić w jego życiu? Może zamień się rolami na chwilę i pomyśl czy byś chciała, żeby jakaś laska z przeszłości nagle odezwała się do Twojego faceta, który miał często ochotę na seks z nią.. :o

jesli koniecznie chcesz z nim nawiazac rozmowe to jakos delikanie co slychac itp, a nie od razu z grubej rury