Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne.trzymsie.

otóż,to pilne!OBYWATELE KAFETERII!!!

Polecane posty

Gość wazne.trzymsie.

przerwa miedzy palcami 90 zostala dopuszczona do pokarmu.zjadła 2 saszetki ryżu z biedronki oraz ciepłe mleko. wczoraj do 2 w nocy rozmawiała z psychologiem.musieliśmy wstrzyknąć jej do krwi środek uspokajający.3 naszych ochroniarzy zaniosło delikwentkę do łóżka.zasnęła szybko,prosiła o przeczytanie jej książki,którą sobie spakowała.miała 5 książek.wybrałem włoską nowelę erotyczną,ponieważ mogłem się przy niej świetnie zabawić.czytałem jej 10 minut,a potem czmychnąłem do swojego pokoju.mam nadzieję,że nie zauważy braku jednej książki.wstała po 12.nasi pracownicy obserwowali ją całą noc.swoim wyciem obudziła kilku innych pacjentów.znowu został zaaplikowany środek uspokajający.potulna i grzeczna zeszła na śniadanie,ale nie chciała nic jeść.no cóż,nie bęziemy wariatki zmuszać.po śniadaniu były zajęcia sportowe.adrianna zemdlała podczas gry w piłkę siatkową.za długo stała.spędziła godzinę w gabinecie pielęgniarki.obiad był spokojny.przerwa posłusznie zjadła saszetkę ryżu i wypiła szklankę mleka.poprosiła o dokładkę ryżu.dostała.po 15 zaczęły sie ataki histerii.środek uspokajający przestał działać,lub jedzenie ożywiło tą wariatkę.cudem udało nam się zalożyć jej kaftan bezpieczeństwa.rzuciła się na łóżko i zaczęła płakać.po około godzinie zasnęła.nadal śpi.cały czas ją obserwujemy,niem a powodów do paniki.wyzdrowieje,choć szanse są nikłe. dzień wczorajszy: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4134433 pozdrawiamy urząd kafeterii

Gość wazne.trzymsie.
co oczy robisz? takie dziwy i cuda są na tym świecie! trzeba z tym walczyć! pozdrawiam urząd kafeterii

Gość wazne.trzymsie.
przerwa miedzy palcami 90 ma ZDIAGNOZOWANĄ PRZEZ PSYCHOLOGA anoreksję.staramy się ją wyleczyć.proszę nie obrażać pacjentów. pozdrawiam urząd kafeterii

Gość wazne.trzymsie.
obudziła się.rozmawia z mamą przez telefon.płacze.nie wolno mi wyjawić szczegółów rozmowy,ale jest bardzo niemiła.