Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarenn26

Dostałam BREVOXYL - proszę o radę bo dermatolog jest na urlopie a mam pytanie

Polecane posty

Gość barbarenn26

Mam stosować 1x na wieczór przez miesiąc. Mam jednak wątpliwości - za miesiąc jadę na urlop - czy będę mogła sie opalać? Czy lepiej sie wstrzymać do stosowania kremu np. od września? Będe wdzięczna za pomoc, wiem że wiele z Was go stosuje ale nigdzie nie mogę znaleźc odpowiedzi na moje pytanie

Gość barbarenn26
No nie wierze nadal żadnej odpowiedzi :( niech sie ktoś zlituje przecież wiecie jak to jest mieć trudną cerę... powinnam sie wstrzymać z używaniem??

Gość może nie koniecznie
może nie koniecznie wstrzymuj się ze stosowaniem ale możesz spróbowac coś mocniejszego, na przykład benzacne, który ma ten sam składnik aktywn nadtlenek benzoilu tylko, że o większym stężeniu więc będzie działać szybciej i w ten sposób może ci się szybciej uda pozbyc pryszczy

ja kiedy stosowałam brevoxyl nie mogłam się opalać. tylko ja miałam smarować chyba 3 razy w tyg. a jak chciałam jechać na wakacje to raz na 10 dni czy coś w tym klimacie - ale nie mówię że na pewno w takiej częstotliwości miałam smarować, to było ze 3-4 lata temu heh

Gość jedyne co moge doradzić
to to zebyś zakładała na noc byle jaką koszulkę, bo brevoksyl odbarwia ubrania. Mi z niebieskiego T-shirta na noc zrobił praktycznie biały.

Gość barbarenn26
Czytałam, że odbarwia ubrania, na poduszke kłade pieluche tetrową no ale ja stosuję od 3 dni dopiero ;) Najgorzej jak z tym opalaniem :/ Może zrobie tak jak pisze Samanta

Gość nubonówka
w sumie to nigdzie nikt konkretnie nie opowiedział na to pytanie...