Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Kto ogladał Egzorcyzmy emili rose?

Polecane posty

Mieliscie po tym schizy? Bo ja sie budizłam zawsze o 3.00 czasem po 3.00 i wydawało mi sie ze to szatan:o. Wiem , ze to moja wyobraznia, ale juz mineły 2 lata od kiedy go obejrzałam a dalej czasem sie boje godziny 3.00

wolę oglądać egzorcyzmy anne marie na youtubie. prawdziwa historia w 6 odcinkach. polecam.

wole juz nic nie ogldac, bo spac nie bede mogła, no chyba ze to jakis smiechowy filmik

a to starszne, ze to był film na faktach i sie bałam, ze tez mnie szatan odwiedzi:o

no wlasnie, czesto ogladam horroy i ich sie nie boje, ale jakos ten film przeraził mnie potwornie ze bałam sie spac :o

Gość Adelaaa1212121
hej, jak mam wpisac w youtube te anne marie egzorcyzmy? bo nie moge znalezc;?

Gość Adelaaa1212121
no wlasnie nic kompletnie nie ma.. sa jedynie nagrania anneliese michel na podstawie ktorych zostal wlasnie nakrecony film egzorcyzmy emili rose :)

Też miałam tak po obejrzeniu tego filmu ale tylko przez dzień. Chociaż jak sobie przypomnę o tym, że na płycie dvd jest zdjęcie tej Emili i że to było oparte na faktach, to mnie trochę rusza... Ale ja nie jestem wierząca, więc właściwie nie przeraża mnie to tak mocno.

Gość fgffgfgfgfg
właśnie przed chwilą skończyłam oglądać :)

tez jestem wierzaca i to bardzo, chociaz do koscioła nie chdoze, ale ostatnio na egzaminie z prawka i koles powedział, ze ksiadz mu keidys powedział, ze kosciół to tylko budenek i kosciół towrza ludzie, i ten koles z prawka powedział, ze on towrzy koscioł ze swoimi rodzicami u siebie w domu, wiec ja tez jestem tego zdania:D, ale emili rowniez była wierzaca tak jak jej rodzina

Gość fgffgfgfgfg
ciekawe,że akurat dzisiaj o tym na kafe napisałaś ;) jak ja oglądałam

Gość fgffgfgfgfg
naprawde sie zdziwiłam,bo skończyłam oprzed chwila wchodze na kafe a tu taki temat

Gość fgffgfgfgfg
a jakie wrażenia miałaś po pierwszej nocy po tym filmie?? nie chce sie obudzić o trszeciej ;/

Gość patka84_kato
Nawet fajny film:) Ale mnie jak zawsze nie ruszył... Ostatnio oglądałam film "Drag me to hell "świetny horror i komedia w jednym, przestraszyłam się trochę już oglądając trailer na youtube;D tutaj macie trailer http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg dopiero w II polowie idzie się wystraszyć:D jeśli kogoś on zaciekawi, to zaraz podam linka do całego filmu online:P

ja oglądałam. pani na religii nas do tego zmusiła w liceum, bo taki jeden Przemek to przyniósł na kasecie VHS. film był koszmarny i przerażający , najgorsza ta scena jak ona siedziała w lawce i w kolegach widziała potwory z ociekającymi twarzami :( :o na szczęście o 3;00 się nie budziłam bo jestem zbyt blisko Boga, żeby pozwolić sobie na omotanie przez glupie media czy filmowe pranie mózgu :) :) :)

szczerze mwoiac, bałam sie potwornie, zbuduzłam sie o 3.00 bo juz sobie tak psychicznie zakodowałam, współczuje, bo tego filmu wiecje nie rusze, ale ja tez jestem bardzo wierzaca i emi.i tez była razem ze swoja rodizna, a jednak Szatan ja opetał, i to bez jej zgody , bo własciwie ona duchow nie wywoływała ani nic takiego

Gość fgffgfgfgfg
nie obudze sie o trzeciej,nie obudze sie otrzeciej 😭 blagam,myślcie o mnie,wesprzyjcie mnie duchowo

jak juz masz w psychice zakodowane to juz koniec, ja jestem bardzo słaba psychicznie w takich sprawach, moja wyobraznia jest poprostu straszna, jak nikogo w nocy nie ma w domu, to ja słysze jakies dziweki itp, i tak od dziecka miałam, nie tylko po filmie:O

Gość patka84_kato
dzisiaj jest rocznica śmierci Anneliese Michel... zmarła 1 lipca 1976 roku.. więc lepiej nie oglądajcie tych filmików na youtube bo jeszcze was ktoś odwiedzi w nocy...

mam nadzije, ze to nie jest zaden znak , ze akurat ja o tym napisałam a ty ogladałas dzis ten film:o?

Gość patka84_kato
mozliwe że to jest jakiś znak... Chciałam poczytać o tej Anneliese Michel i jak zobaczyłam datę 1 lipca... to się wystraszyłam, że chyba ktoś chciał żebyśmy o niej dzisiaj pomyśleli... dlaczego ten wątek ni epowstał jutro, albo wczoraj, tylko akurat dzisiaj...??? :( straszne...

Gość mnie ten film wcale nie ruszył
te wrzaski szatanów były strasznie sztuczne,bardziej śmieszne niż straszne :O Żenada.Mimo że jestem wierząca to w takie diabły nie wierzę

nie mam pojecia, ale poczytałam o nije, troche, mam nadzieje, ze nic sie nie stanie, tylko chciała zebysmy sobie o nije przypomnieli

Gość najgłupszy film jaki
widziałam. Gdybym wiedziała wcześniej napewno bym kasy na bilety nie wydała. Nuuuuuuuuuuuuuda straszna. Dla mnie to była komedia a nie horror.

Gość noooovelka
PATKA 84 poprosze o ten link ;D filmik zapowiada sie super !! lubie takie :) Pozdrawiam Was :)