Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość desperate housewife.

Czy mąkę ziemniaczaną mogę zastąpić budyniem???

Polecane posty

Gość desperate housewife.

Jak w temacie. Przepis, który chcę urzeczywistnić ma w sobie pół szklanki mąki ziemniaczanej, ale przeczytałam, że ciasto lepiej wychodzi z budyniem. Tylko niestety nie wiem ile budyniu jest mi potrzebne, zeby zastąpić to pół szklanki, no i czy to ma być po prostu proszek, czy ugotowany budyń? Z góry dziękuję za odpowiedź. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×