Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venusjanka8_8

Jakie jest najwygodniejsze ubranie na podróż

Polecane posty

Gość venusjanka8_8

Lece daleko samolotem i mam przesiadki. Jak się ubrać żeby było wygodnie. Co doradzicie?

Gość srtsrttrtr
Lekkie rzeczy, najlepiej lniane/bawełniane. Spodnie 3/4, do tego trochę luźniejszy t-shirt, w bagażu podecznym jakaś bluzka, nieuciskajace skarpety i adidasy.

długie spodnie bo w samolocie jest zimno, do tego wygodne polo i jakąś ładną bluzę an ramiona albo sweterek :) na cebulkę.. no i wygodne buty dużo zależy też od tego gdzie lecisz!

Gość ddfrgg
W samolocie naprawde jest zimno, wiec dlugie spodnie to podstawa.

najlepsza cebulka! żadne spódniczki, sukieneczki. sportowo i wygodnie :) miłej podróży :)

do samolotu to jakis cieply sweter by sie przydal i obowiazkowo dlugie spodnie bo bedzie zimno

Gość venusjanka8_8
Dzieki :). No właśnie z tymi butami to mam najwiekszy problem. Nie wiem czy adidasy czy klapki albo balerinki. Lece do Chicago. Najpierw 2 h lotu a pozniej 10h :(.

Gość len bardzo się gniecie
ale ja na wszelkie wyjazdy zawsze biorę lniane spodnie, koszule i tp. Bardzo wygodne. Do samolotu wygodne nieuciskające spodnie, coś do narzucenia na ramiona, nieuciskające skarpetki i łatwo zdejmowane buty, ale raczej nie klapki czy sandałki, bo zmarzną Ci nogi. Chyba że skarpetki weźmiesz dodatkowo i założysz jak zmarzniesz.

Gość OMNIBUS012
Czasami na lotniskach to dziewczyny wygladaja jak by szly na balety a nie leciały w podróż :D Śmiać mi sie chce jak na nie patrze :D

Gość lalalllllllllllllllaaaaaaaaaaa
ja czesto latam do CHicago z Rzeszowa i zawsze dresy i adidasy i adiidasy zawsze sciagam w smaolocie i siedze w samych skarpetkach i najwygodniej;)