Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss-saigon

Czy ja mam brzydkie brwi? FOTO

Polecane posty

Gość miss-saigon

Byłam dziś u makijażystki umówić sie na makijaz ślubny i powiedziała mi żebym dzień wczesniej zrobiła coś z tymi brawiami, by makijaz ładnie wyglądał. Czy z moimi brawiami jest coś nie tak? wyskubuję tylko pojedyńcze włoski ale nie lubię i wydaje mi się że cienkich łukach źle bym wyglądała. A może się mylę? powiedzcie co sądzicie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3b0014275d6ed44.html

Gość nina7777
no troche krzaczaste...mozesz troszke wydepilowac, aby twarz miala lagodniejszy wyraz - tylko nie daj sie namowic na cieniutkie, bo to juz niemodne

Takie cienkie łuki już dawno wyszły z mody, więc nie wiem w jakim zakładzie byłaś ;) Grunt, żeby były równo wyskubane i bez niechcianych pojedynczych włosków pod-nad-między brwiami. Zresztą takie cieniutkie brwi nie do każdej buzi pasują.

Gość kovaqlajnen 33
no takie srednie lepiei jakbybyly gestsze ale niejest tak zle:) i oczy bym wolal jakbys piwne miala:)

Gość sadzeze
no ciut przydaloby sie je wyskubac,oby nie za wiele i bedzie pieknie

Gość mikimi
mi sie podobaja, nie daj sobie zrobic krzywdy brwi moga zmienic twarz to raczej nie czas na eksperymenty

Cienkie brwi od razu kojarza mi sie z dziewczynami typu Jola Rutowicz ;) Mysle,ze Twoje oczy wygladaloby na wieksze,gdybys jednak troszke wyregulowala brwi.

Gość mi też się podobają
nie słuchaj durnej baby co sama sobie musi domalowywać kreski bo swoje dawno juz wyskubala

Gość miss-saigon
chyba je sobę trochę podskubę ale nie za bardzo, też mi sie cienkie łuki źle kojarzą. I pomyślę nad zmianą makijażystki dzięki za odpowiedź:)

nikt nie mowi ze maja byc cienkie. bo to mi sie kojarzy z wylenialymi panienkami ktore wyskubaly wszystko i musza kredka. ale wyregulowac by sie przydalo. ay nadac im ladny ksztalt luku . szerszych od nosa i ladnie delikatnie zwezajacych sie ku skroni. to optycznie tez wyszczupli buzie. i podkresli oczy.

Gość kokoszanelka
zgadzam się z princessą.

Gość o ho ho
nie wyskubuj! jak juz to tylko troszenke, ale tylko troszenke! masz ladne, geste brwi, jakas dziwna ta baba :O teraz sa takie modne :)

Makijażystka ma racje, Twoje brwi zakrywają za dużo górnej powieki przez co makijaż będzie mało widoczny i lekkie ale naprawde lekkie wyrwanie brwi poprawi kontur Twojego oka:) Oczywiście nikt tu nie mówi o cieńkich brwiach, lecz o naturalnych tylko od dołu wyrwanych tak z 1 rządek włosów. :) Pozdrawiam i udanego ślubu:)

Dokładnie, sama regulacja by wystarczyła, zresztą pamiętaj, że prędzej czy później brwi odrastają. Na cieniutkie się nie zgadzaj, ale może pogadaj jeszcze z innymi makijażystkami, jak by to widziały, jakie mają propozycje, abyś nie robiła nic w ciemno. Ale jeśli sama czujesz się dobrze to nie rób nic, tobie ma się głównie podobać :)

Gość makijażystka
Owszem cieniutkie są nie modne ale Twoje nawet nie są równe :o i nie mają nawet zarysu lekkiego łuku :o Oko przez to ginie. Lekka regulacja i stworzenie ładnego łuku "otworzy oko" i twarz będzie delikatniej wyglądać.

Gość to niesprawiedliwe
Czy naprawdę wszystkie laski z cienkimi brwiami wyglądają jak Jolanta R? Co ja mam zrobić, skoro matka natura dała mi włoski tak jasne, że aż ich nie widać.Biegam na hennę co dwa tygodnie i zapewniam Was, że nie mogę sobie pozwolić na szeroki łuk, bo wygląda to ohydnie. Robię je w delikatnym brązie, ale szybko się wypłukują.. A do autorki- wyreguluj je lekko. Najlepiej u innej kosmetyczki, bo ta Twoja to ma jakąś kosmiczną wizję.

Gość ale daj swoje foto
bo teraz chyba swojego faceta wkleilas.

Gość to niesprawiedliwe
ej, ale bez takich...

to niesprawiedliwe, latwo mozna odroznic wyskubane brwi od brwi naturalnie cienkich wiec sie nie przejmuj tak bardzo :)

Gość liberal girl
sama nie rób tego, zwłaszcza, że to przed slubem :) idź do kosmetyczki - maksymalnie 10 zł zapłacisz

Gość gdgdgfdg
Faktycznie przydałoby się wyregulować. Niedużo i tylko od dolu, żeby oko było bardziej wyraziste. Linie masz fajną, tylko właśnie odrobinkę są za grube

Moja kosmetyczka też się pamiętam załamała moimi brwiami, że niby nie są jednakowe;) Dałam 10 zł i sama mi je wyregulowała jak trzeba:)

Gość panna mloda juz nie dlugo
OCZYWISCIE ZE POWINNAS COS Z NIMI ZROBIC ; Wygląda tak jakbys nigdy nic z nimi nie robiła