Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapałam brata

przyłapałam brata, co z tym zrobić

Polecane posty

Gość przyłapałam brata

Mam 18 lat, brat ma 19 lat, jest normalny to znaczy ma dziewczynę :) bo jak się okazało nie jest zbyt normalny. Rodzice w pracy, ja na wakacje poszłam zarobić trochę do roboty, a brat w domu ma najdłuższe wakacje w życiu po maturze. Z roboty do domu normalnie wracam około 15:30 a rodzice przeważnie zaraz po mnie. Ale dziś nie było roboty i skończyłam godzinę wcześniej. Skończyła wcześniej więc wcześniej wróciłam do domu. Wchodzę do domu i... zastaję swojego brata w rajstopach, spódnicy, biustonoszu... majtek nie widziałam ale pewnie też miał damskie :):):):):) Jak mnie zobaczył to go zamurowało i zrobił się czerwony jak burak a ja normalnie padłam na podłogę ze śmiechu :):):) i potem on się poszedł przebrać i już przebrany przyszedł i prosił żebym nikomu nic nie mówiła i żebym rodzicom nic nie mówiła :):) i nie wiem teraz co z tym zrobić. Powiedzieć czy nie? A może go zaszantażować :)

Gość przyłapałam brata
A kiedyś przyłapałąm go jak oglądał coś w necie i walił sobie konia. Przyjrzałam się monitorowi i okazało się, że była tam stronka dla gejów

Gość a metalowe plomby i koronki
ty go namów na psychologa albo psychiatre, takie przebieranie sie to zboczenie, sam sie nie uwolni. potem bedzie chodzil w ciuchach zony, zobaczy go jego dziecko. z takiego czegos mogą byc wielkie problemy w zyciu jego i calej jego rodziny

Gość przyłapałam brata
on się nie da namówić, bo jego idolem jest o. Rydzyk

on sie musi leczyc

Gość przyłapałam brata
17:51 i 17:54 to PODSZYWY!!!

a moze ty pierdoly piszesz. rydzyk????

zrob sie na czarno to się nie beda podszywac

Gość przyłapałam brata
sama się lecz debilko

Gość przyłapałam brata
a teraz brat mnie przyłapał z kabaczkiem w odbycie

Gość przyłapałam brata
dobra czyli szantaż odpada jeśli z tego może być problem to nie będę sobie jaj robić z niego, a szkoda :) ale na psychologa jak go namówić? w ogóle czy powiedzieć o tym rodzicom żeby z nim porozmawiali czy sama z nim porozmawiać???

Gość przyłapałam brata
okej jestem na czarno

Gość przylapalam brata
o teraz jestem

teraz to się możesz puknąć w łeb

A więc ponawiam pytanie jak go namówić na psychologa? w ogóle czy powiedzieć o tym rodzicom żeby z nim porozmawiali czy sama z nim porozmawiać??? w ogóle jak zacząć taką rozmowę z nim?

Gość serri
sluchaj aczemu wogóle do psychologa moze to taki jego fetysz wiadomo kazdy sie masturbuje,ok prawie kazdy dla jednych to zboczenie dla innych ot facet co lubi sie przebierac w damskie ciuchy krzywdy tym nikomu nie robi

najpierw sama pogadaj moze poslucha cie .nie wiem czy mozesz powiedziec rodzicom, zalezy jak oni wszyscy łącznie z bratem zareagują na to. ty to widzialas, wiec postrasz go ze powiesz jak nie pojdzie do psychologa, przeciez to nie sredniowiecze żeby sie wstydzic lekarza, oni po to są. w kazdym razie zostawic tego nie mozesz ,wiesz co on wyprawia i musi z tym walczyc dla dobra swojego i swojej przyszlej rodziny.Moze mozesz go postraszyc ze zastanawiasz sie czy jego dziewczynie o tym nie powiedziec, ale niech to bedzie tylko na stracha nie mow o tym nikomu obcemu

nie moze byc tylko zwyklym fetyszem. to nie to. ja to znam z wlasnego zycia i wiem co mowie

no ale w sumie to a metalowe plomby i koronki ma trochę racji, że z tego potem może problem być on ma normalnie dziewczynę, więc wnioskuję że jest hetero i będzie miał kiedyś rodzinę, dzieci, i co jak dzieci pomylą tatusia z mamusią?

Gość serri
ale on chyba nie bedzie chodzil tak pzry dzieciach nie moze jego pszyszla zone bedzie cos takiego krecic sa takie kobiety chorobą to jest zoofilia, pedofiliaitp jabybyl gejem to tezbys go oslala do psychologa

nie bedzie chodzil tak przy dzieciach, ale kiedys dziecko wroci wczesnie ze szkoly albo zona z pracy i co wtedy?

no wlasnie, ja tez kiedys wrocilam wczesniej do domu razem z dzieckiem, minęło 4 lata od rozwodu, bo sie okazalo ze mężczyzna w damskich majtkach i ponczoszkach lubi tez chlopcow

a może po prostu się wygłupiał? Ja bym o tym narazie zapomniała, skoro nic innego, dziwneg się nie dzieje, to po co robić rozgłos. Jak faktycznie zacznie się dziać coś złego to wtedy możesz porozmawiać z rodzicami...

ja juz znikam , trzymam kciuki ze ciebie,

Gość serri
a jak dziecko wroci i zobaczy jak mamusia i tatus sie kochaja to co? maja tego wogole nie robic?

kurde ale kochanie mamusi i tatusia to cos normalnego w przeciwieństwie do tatusia przepranego za mamusię :( czy się wygłupiał, no nie wiem, był sam w domu, przed kim miałby się wygłupiać?