Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iw89

zostałam zdradzona-czy wybaczyć?

Polecane posty

Gość iw89

Gość zdrada = śmierć

Gość ja przebaczyłam
i po roku zdradził mnie po raz drugi. Nie wybaczać.

Gość iw89
trzy lata cudownego życia-mam wątpliwości-naprawdę nikt się nie zmienia,nie żałuje,nie naprawia krzywd?

Gość jtkumhjhm
nie

jakby było takie cudowne, to nie byłoby zdrady może czas zdjąć klapki z oczu?

Gość iw89
to gdzie ci normalni uczciwi faceci na których można liczyć,którym można ufać i kochać bezgranicznie?

Gość free woman
tacy ivcia są z zołzami..wrednymi..:) c'est la vie:D

Gość SłodkaCytryna28
Wybaczyć tak, ale z nim nie zostać. Pytasz się gdzie są? Są. Tylko, że to osobniki zagrożone, tacy mężczyźni zdarzają się raz na 10000, ja miałam szczęscie...

Gość iw89
będę zołzą jeżeli trzeba ale chcę mieć dla kogo nią być

Gość iw89
słodziutka ale ci zazdroszczę wiary w miłośc i szczęscia

Łatwo powiedzieć - nie, nie wybaczyłąbym :o To pierwsza odpowiedź jaka się nasuwa. Nie wiem sama, czy jeśli mój facet, dla mnie ten jeden, jedyny, zdradziłby mnie byłabym w stanie mu wybaczyć. Teoretycznie - kategoryczne - NIE! Ale w praktyce zostaje jeszcze to wieloletnie uczucie. Mam znajomych, są parą od 3 lat, Ona zdradziła Go na początku z jakimś facetem, którego poznała w barze. On, kiedy dowiedział się o zdradzie był w totalnej depresji, chciał wyjechać z kraju. Teraz - w przyszłym roku będę się bawiła na ich weselu :) Wszystko zależy od ludzi.

Gość wybaczająca
kto jest bez winy .....wybacz!!!!

Gość SłodkaCytryna28
Wierze, bo jeżeli tak by nie było, to nie mogłabym żyć. Ale pamiętaj nie daj się, nie zostań z nim, nie wart tego. Zdradził, nie szanuje Cię i nie ulegaj jego zapewnieniom i słodkim słówkom. Trzymaj się, dasz radę! ; ]

Wybaczyć nalezy dla siebie choćby, by to za nami nie chodziło.. Ale być z taką osobą się nie da. :o Zapomnieć nie sposób. A więc zaufanie poszło do śmietnika.. i niestety tam zostanie. A na śmietniku związku się nie zbuduje.

Gość iw89
wybaczyłam,nie zapomniałam i od roku nie pozwalam mu wrócić a on nadal o mnie zabiega.Jest we mnie taki strach przed tym że znowu może się to powtórzyć że nie mam odwagi zacząć od nowa-choć nadal jestem zakochana

Myrevin, dokładnie, pozostaje kwestia zaufania.. A co to za związek bez zaufania? Każde Jego dłuższe wyjście chociażby po głupie zakupy - już w głowie 1000 myśli / minutę. Kolega z pary o której wspominałam też często o tym wspomina.. Nigdy o tym nie zapomniał, ale wybaczył. Zależy to od uczucia jakim się darzycie.

iw89 Trzymaj się daleko od niego, w miarę możliwości, rzecz jasna.

łatwo powiedzieć - nie wybaczaj, ale nie zawsze to takie proste w realizacji ;] czasami ludzie robią głupie rzeczy, ale później potrafią zrozumieć, że zrobili źle... znam ludzi, którzy zdradzili, dostali następną szansę i wykorzystali ją pozytywnie. Minęło kilka lat i nie było powtórki z rozrywki. Warto dawać ludziom drugą szansę. Szczególnie tym, na których nam zależy. Ale trzeba pokazać, że to na prawdę zraniło i nigdy więcej nie może się powtórzyć... w sumie zależy też, co zrobił, bo pisząc to myślałam o całowaniu się, ale jak przespał się z inną, to też bym nie wybaczyła ;)

Gość iw89
poszedł z inną do łóżka

Gość wybaczająca
wybaczyłam,to wlasnie miłóść

Gość iw89
ile mineło czasu

Gość dorotka kuchareczka
nie zdradzam - to właśnie miłość

jak dla mnie, to zdrada zbyt dużej wagi, ale z drugiej strony gdyby mu nie zależało na Tobie, to by dał sobie spokój, a on jednak o Ciebie zabiega... nie dziwię sie, że masz mętlik w głowie. też bym miała. rób tak, jak Ci serducho dyktuje, a nie kieruj się innymi ;) to że chłopak innej zrobił to jeszcze raz, czy nie zrobił, to w sumie nie mówi Ci, czy Twój będzie taki sam. może warto zaryzykować i się przekonać? ;)

Gość wybaczająca
prawda jest taka ,że dużo sie mówi dopóki to człowieka osobiście nie dotyczy a potem jednak jest inaczej.Każdy jest inny i każde uczucie jest inne ,nie można generalizować.Wiele lat jesteśmy razem,nie przekreśliłam i nie żałuje

Gość iw89
kiedy komuś radzimy to wszystko wydaje się takie proste-koniec i kropka ale gdy dotyczy to nas i choć wiemy że nie zawsze postępujemy rozsądnie to rozum mówi jedno a serce to już zupełnie inna sprawa-czasem czuję się jak najgłupsza kobieta świata