Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazynnnka22

Po co faceci eksponuja takie cechy?

Polecane posty

Gość Grazynnnka22

Kolega przy mnie w pracy przeklina (nie na mnie ale specjalnie uzywa ostrych słów mówiac o czyms w mojej obecnosci)ja jestem osoba niesmiała skryta i skromna raczej ale miła.a on w stosunku do mnie zachowanie władcze dominujace

Gość ma kompleksy

Gość odpowiedzjestbanalnieprosta
Bo mysla ze to dodaje im doroslosci, ze sa zajebisci. Powiem Ci szczerze, ze sam jestem facetem i u mnie w pracy tez przeklinam bo wszyscy tak robia. Jak bym tego nie robil to wszyscy by gadali ze jestem pizdowaty. Po prostu tak sie teraz gada w robocie ;/ NIC sie na to nie poradzi... Po robocie odzywam sie z szacunkiem :)

bo faceci zazwycaj nasladuja sie nawzajem aby byc 'cool'. nic nie poradzisz, facet musi miec bardzo silna osobowosc zeby byc inni niz wszyscy i nie przeklinac itd.

Gość chodzący beton
namieszałaś koleżanko widzę tu kilka spraw przeklinanie to często sposób na zakrycie braku słownictwa i brak umiejętności wyrażania swoich uczuć, to właśnie ci przeszkadza? bo jesteś bardziej kulturalna? czy może ty po prostu gdy jesteś przy tej drugiej osobie to nie wierzysz w siebie, w swoje racje, nie masz siły perswazji? powiedz szczerze, jesteś tutaj anonimowo

Gość Noasz
a kobiety to sie nie nasladuja? Jeszce bardziej sie nasladuja. Byc twardym to sobie mozesz, wtedy jeszce bardziej dadza ci popalic

Gość chodzący beton
nie trzeba mieć jaja żeby nie przeklinać , trzeba mieć olej w głowie jestem facetem i przeklinam piekielnie ale nie w pracy przy 22 letniej dziewczynie która w dodatku tego nie robi

mezczyzni wbrew pozorom bardziej sie nasladuja. zrobia wszystko dla 'autorytetu' w spoleczenstwie i taka jest prada.

Gość odpowiedzjestbanalnieprosta
ja do niedawna przeklinalem przy kobietach (co drugie slowo to kurwa, ja pierdole itp) ale ostatnio sie odzwyczailem albo po prostu wyroslem. przy facetach niestety trzeba bluznic. :)

Gość Grazynnnka22
ja z nim nie pracuje bezposrednio tylko on czasem wpada cos pozyczyc do mojego biura np kartki papaieru i usmiecha sie głupio i mówi coś w stylu "Zaś kurwa mać nie ma kartek u mnie w biurze"Tak jakby chciał nawiazac znajomosc ale pokazac ze umie przeklinac ale po co.Wiadomo ze ludzie przeklinaja ale nie wypada w towarzystwie mało znanej sobie osoby na wstepie znajomosci tak sie z tym obnosic

Gość Noasz
a kobiety dla czego to robia? tez dla autorytetu.

Gość ituuu
i tu wychodzi prowincjonalne buractwo

Gość Noasz
wcale nie prowincjonalne tylko miejskie

Gość chodzący beton to ja
"Zaś k**wa mać nie ma kartek u mnie w biurze" ja traktowałbym takiego kmiota odpowiednio

Gość ituuu
noasz co ty nie powiesz

Gość Noasz
co ?

Gość Grazynnnka22
no widzisz

Gość ituuu
uwazasz ze miastowi to wieksze buraki ?

Gość Noasz
nie buraki, ale duzo kartofle

Gość Grazynnnka22
a co mam mówic ?

Gość Noasz
co to za roznica jaki szczur? Te miastowe sa przewaznie tylko bardziej wypasione od prowincjonalnych. Jezeli lubisz wielkie szczury to twoj wybor ja tam w szczurach nie gustuje