Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkaiju

Czy w miesiąc schudnę 5 kg i dam rade wycwiczyc brzuch na płaski

Polecane posty

Gość mkaiju

i pozbyc sie cellulitu? Waze 55,5 kg, 160 wzrostu, wystający brzuch, cellulit, problemy z wypróżnianiem. Czy w miesiąc uda mi sie doprowadzic do stanu używalnosci? Jak to zrobic?

Gość bzdury gadam
no dasz rade ale musisz byc bardzo konsekwentna...

Gość mkaiju
dobra to w tej konkurencji nie startuje. a czy dam rade ustanowic rekord - zamierzam mieć 40 orgazmów w godzine

jeśli to początek diety to spokojnie dasz radę:) Też tyle chcę jeszcze schudnąć ale u mnie coraz ciężej;)

Gość z porcelany
Czy dasz radę ? - Nie wiem, nie znam Cię ani Twojej silnej woli., ale Czy jest to możliwe? Możliwe jest nawet schudnięcie 15 kg w ciągu 3 tygodni (wiem, z własnego doświadczenia).. Ale trzeba się bardzo starać.. a czy usuniesz cellulit ? Nie wiem, jak on wygląda, czy to tylko drobne zniekształcenia, czy poważny cellulitis.. Ale próbuj! Kosmetyki, kremy wyszczuplające, ujędrniające, dużo ćwiczeń, zdrowa niskokaloryczna dieta... i voila

A jesteś konsekwentną i upartą osobą? :) A tak poważnie ,to jestem pewna,że jest to możliwe. Proponuję jakąś dietę(wiadomo,ograniczać się z niezdrowym,ale jeść też dużo warzyw i owoców). Pij duuużo wody(tym bardziej ze lato to przynajmniej 3 litry dziennie). Hmm,jeśli chodzi o cwiczenia... A ile masz lat? Skakanka jest dobra na wszysto,poprawia kondycję i pomaga spalać to co zbędne.Skacz codziennie,zaczynając np od 10 min non-stop,aż do pol godziny-jesli dasz rade;)-to RAZ. DWA-na brzuszek,najlepsza,chociaż pod koniec daje w kosc ,jest Szóstka Weidera :] Efekt gwarantowany. Życzę powodzenia w wytrwaniu i mam nadzieję,że chociaż trochę pomogłam. Aaaa i pamietaj,systematyczność w ćwiczeniach jest ważna!