Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kowalskaaaaaaaaaaaa

POMOZCIE ,MAM JUZ DOSC,CO JA MAM ROBIC???

Polecane posty

Powiem tak-jestem z moim chlopakiem 3 lata.Mieszkamy dalej od siebie(20km).W piatek poszla z kolezanka na ogrodek piwny i pozniej spala u mnie.Moj chlopak napisal mi na gg(ok.21),ze idzie grac w gre na kompie.Kolo 1 w nocy patrze na gg i jest jego brat,to pytam,gdzie jest M ?A on do mnie,,Lol,to Ty nie wiesz?'',a ja ze nie.A on na to ,ze moj chlopak pojechal na impreze z kolegami :(Wkurzylam sie i zaczelam pisac smsy,a on sie wypieral tego i mowil,ze to brat klamie.Rano przyznal sie,ze byl i przepraszal.Przyznal ,ze jest glupi,ze koledzy go wyciagneli.Ze mnie kocha,ze zaluje,ze musze mu wybaczyc,ze 3 lata razem i nie moge tego zakonczyc.Nio wlasnie.3 lata,a on taki numer robi :( Odeszlam od niego,teraz placze,a on ciagle smsy pisze,wydzwania ;(Nie wiem,co robic,wybaczyc????eh ;(

Gość bzdury gadam
widac od razu ze jestescie oboje mlodzi i niedojrzali,a wrecz dziecinni.

Gość widocznie ten koleś
gybys nie była taka zryta nie musiałby kłamać... rozwalają mnie takie związki.

Przyznaje,oboje jestesmy mlodzi,to nasz pierwszy zwiazek,wiele sie uczymy. No tak,ale ja sobie nie wyobrazam,ze jest sie w zwiazku,a chodzi osobno na imprezy :/ Przeciez tam jest pelno dziewuch ! ;/ Strasznie chce mu wybaczyc,ale z drugiej strony,mam straszny zal :(

Gość niki....
ja Cię rozumiem ja tez nie wuobrazam sobie chodzenia na imprezy osobno powód jest prosty mojemu facetowi ufam ale nie ufam innym kobietom,myśle ze powinnaś wybaczyc tak jak mówisz wiele sie uczycie dopiero ale daj mu do zrozumienia ze nast. razem nie odpuscisz i troche mu ukruć a niech czuje co zrrrobiłłł!!!;)pozdrawiam

Gość niki....
przepraszam ukróć o ile jest taki wyraz hi hi;)

Pewnie macie racje ,dziekuje Wam :( Tak zrobie,wybacze mu ,jednak czekam najpierw na jakis odzew z jego strony.Tzn.co moge mu ukrucic/ukrocic?Widujemy sie w poniedzialki,srody,piatki i soboty.

Gość nikt istotny
jak ja chciałbym dziś miec te twoje 16 lat ;)

Mam 22 lata,moj chlopak rowniez.