Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAasaaAAAA

SŁYSZELIŚCIE?! KONIEC ŚWIATA 7-LIPCA 2009

Polecane posty

Gość AAAasaaAAAA

tak przewidzieli starożytni majowie. jakieś tępaki twierdzą że to dopiero w 2012 w grudniu, ale zapomieli o błędzie pomiaru, po nastaniu ery nowożytnej i błędach w datach narodzin chrystusa.

Gość jak kiedyś ćpałam ostro
co ty pierdolisz, 15 lipca ma wyjść nowy singiel Majkela Dżeksona!!!!! :O

to całkiem możliwe, bo 7 lipca idę na konsultacje i muszę zaliczyc kolokwium z dialektologii :P

Gość ooooooooooooo
weź, bo nawet pierwszej wypłaty mi chyba nie zdążą na konto w całości przelać :o

nie wierze w zadne konce, tego nikt nie przewidzial jak dotad, nieraz juz byla data ustalona, a swiat stoi, z drugeij strony w piatek mam egzamin, mam wymowke zeby sie nie uczyc

Gość Czarna_Dalia
i dobrze akurat kończy mi się kontrakt, nie trzeba będzie szukać nowej pracy :D

oby ! bo chłopak mnie rzucił a rodzice nie pozwolą mi się zabić, a tak będę rozgrzeszona ze śmierci. to już tylko 2 dni, nie mogę się doczekać :) :) :) piękna data ❤️

Gość ldldldl
gdzie wyscie to wyczytali?????????????

Zakonnik ojciec Czesław Klimuszko znany był kiedyś z tego, że bezbłędnie przewidywał przyszłość ludzi, Ojciec Czesław Klimuszko archiwum Nautilus którzy do niego się zgłaszali. Zasłynął także tym, że odpisywał na listy mimo tego, że nie zawierały one... adresu zwrotnego! Ten zadziwiający człowiek wypowiedział kiedyś zdanie, że świat czeka ogromne wydarzenie, które doprowadzi do zmiany biegunów. Kiedy zapytano go, co będzie z Polską, Ojciec Klimuszko zamyślił się, po czym odpowiedział: - Będzie ciepło, dużo cieplej! Owoce południowe będą rosły tuż obok domu, będzie je można zrywać przez okno. Niestety widział także wojnę, a wielkie zagrożenie widział w ataku na Europę ludzi nienawidzących świat zachodu i chrześcijaństwa. Po jakieś ogromnej katastrofie (przepowiadał prawdziwy Armagedon związany z gigantyczny zalewem wody wszystkich kontynentów) dostrzegł, że świat zjednoczy się i będzie stanowił zupełnie nową jakość. To będzie nowy początek. \"Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój\". \"Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop! Zadławi się w Giblartarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii ! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą \" \"Nasz naród powinien z tego wyjść nienajgorzej. Może pięć, może dziesięć procent jest skazane. Wiem, że to dużo, że to już miliony, ale Francja i Niemcy utracą więcej. Italia najwięcej ucierpi. To Europę naprawdę zjednoczy. Ubóstwo zbliża \" http://www.nautilus.org.pl/?i=1819