Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sipmt90

Która sukienke lepiej załozyc na wesele???

Polecane posty

Gość sipmt90

jako ze na ogólnym zdania są bardzo podzielone, zakładam tutaj. w sierpniu ide na wesele.wiem ze nie nalezy zakładac ani czarnej ani białej sukienki. ale ja mam tylko te dwie i nie moge sobie pozwolic na kupno dodatkowej bo poprostu mnie nie stac. prosze doradzcie mi którą założyc. pierwsza jest identyczna jak na zdjęciu, druga nie taka sama ale podobna. http://www.fastgaleria.com/bigpic/488056.jpg http://yourstyle.totu.pl/g/182/500/182000166 1.jpg

Gość czy to jest waga
życia i śmierci, że az musisz zakładac ten topik w kilku działach?

Gość simpt90
słuchaj kolezanko napisałam jasno i w y r a z n i e jako ze na ogólnym zdania są bardzo podzielone, zakładam tutaj i nie masz w tej sprawie nic do powiedzenia,

Gość blelele
a Ty mylisz, ze tu inni ludzie Ci odpowiedza?? naiwnosc

Gość blelele
a co to sukienki - przefarbuj ta pierwsza i w niej idz

Jesli byłabym panną młodą to wolałabym cie wydzieć w tej czarnej, prykro by mi bylo jakby był ktos w białej. Do niej możesz założyć jakie jasne dodatki. Birzuterie, buty, torebke i moze jakiej bolerko do koscioła zeby nie bylo tak na maksa czarno. Ale tak ogólnie to proponuje sie panny młodej zapytac żeby się wypowiedziała. Moze nie bedzie miała nic przeciwko zebys załozyła tę białą.

tej czarnej nie widze, nie wyswietla mi zdjęcia. Ale proponuje czarną, żeby ktoś Cię z panna młodą czasem nie pomylił jeśli pojawisz się w białej ;)

u mnie kolezanka byla w identycznej, do tego miala rozowe szpilki i torebke i zlota bizuteriw. Super wygladala i nikt nic nie mowil ze na czarno. Teraz juz sie nie zwraca wagi na takie rzeczy. Napewno odradzam biel. Na weselu biala sukienka to duzy nietakt, tym bardziej ze czesto po polnocy panny mlode zmieniaja suknie na jakies krotkie i wtedy wogole nie bedziesz sie odrozniala. Wtedy to dopiero ludzie cie obgadaja jesli by sie zdazyla taka sytuacja

Gość simpt90
zeby zobaczyc czarna trezeba skopiowac link i usunac spacje przed 1

Ja jako, że we wrześniu będę panna młodą nie chciałabym mieć gościa ubranego na biało, za to do czerni nic nie mam, jest elegancka i ładna, tak jak ktoś pisał do Twojej sukienki wystarczy dodać jakieś kolorowe dodatki i będzie suuper. Pozdrawiam

Gość nina7777
biala-ladniejszy kroj...ale kolor nie odpowiada, to juz lepsza czarna, choc obydwie nie w moim guscie..

Ja też niedługo będę panną młodą i naprawdę byłoby mi wszystko jedno na jaki kolor byś się ubrała. Biały, kremowy, czarny... proszę bardzo :) Uważam, że suknię ślubną (do tego pięknie odszytą) nic nie jest w stanie przyćmić. Z tych dwóch zaprezentowanych ta czarna bardziej mi się podoba, ale i tak wszystko zależy od sylwetki ;)